30-vuotias tanskalaistähti Christian Eriksen palasi maajoukkueeseen 9,5 kuukauden tauon jälkeen. Verkko heilui heti!

Hollanti kaatoi Tanskan numeroin 4-2 (3-1) kotikentällään Johan Cruijff ArenAlla Amsterdamissa lauantaina.

Ottelussa nähtiin tunteikkaita hetkiä, kun Tanskan keskikenttätähti Christian Eriksen vaihdettiin tauolla kentälle. Eriksen oli pelannut viimeksi maajoukkueessa kesän 2021 EM-kisoissa, jolloin hän lyyhistyi nurmenpintaan Suomea vastaan pelatussa ottelussa.

Eriksen ei kauaa ihmetellyt, sillä mies laukoi komean 3-2-kavennusmaalin heti 48. minuutilla. Tanskalaisten vieraskannattajien lisäksi suurin osa Johan Cruijff ArenAn kotiyleisöstä antoi aplodit Eriksenille. Kun kuuluttaja lausui maalintekijän nimen, kuului yleisöstä valtavat suosionosoitukset. Kaunista!

Aiemmin talvella Brentfordiin siirtynyt Eriksen on pelannut Tanskan paidassa 110 ottelua ja tehnyt 37 maalia. Tanska kohtaa tiistaina kotikentällään Serbian, ja tuolloin Eriksenillä on varmasti luvassa erittäin tunteikkaita hetkiä.

Katso myös: Video: Teemu Pukki viimeisteli nätin maalin – Suomi ja Islanti tasuriin