Suomen maajoukkue on maaliskuussa leireilemässä Murciassa, Espanjassa. Lauantain maaottelu Islantia vastaan päättyi tasuriin.

Suomi ja Islanti pelasivat 1-1-tasapelin harjoitusottelussa lauantaina. Huuhkajilta nähtiin hieno ele, kun pelaajat saapuivat otteluun päällään t-paidat, joissa oli teksti ”We stand with Ukraine”.

Suomen kaikkien aikojen maalipyssy Teemu Pukki teki 1-0-maalin 12. minuutilla. Pallo haltuun, nätti harhautus ja pallo kliinisesti verkkoon. Islannin konkaripelaaja Birkir Bjarnason teki 1-1-tasoitusmaalin 38. minuutilla.

Vasta 17-vuotias laitapakki Miska Ylitolva ja toppari Miro Tenho tekivät ottelussa A-maajoukkuedebyyttinsä.

Suomi kohtaa Slovakian tiistaina 29.3. klo 19:00. Ottelu on katsottavissa Elisa Viihde Viaplay -palvelussa ja V Sport+ Suomi -kanavalla.