Eliteserien 2022: kertoimet avattu kausivedoille!

Ensi lauantaina mennään Norjan pääsarjan, Eliteserienin parissa kohti uutta sesonkia ja nyt on oiva aika hakea kertoimia tuleville kausivedoille!

Hallitseva mestari, eurokentilläkin edelleen ihastuttava Bodø/Glimt on nostettu kertoimissa mestarisuosikiksi (2.50) tulevaan kauteen. Kjetil Knutsen aloittaa jo kuudennen kautensa seuran mukana ja projekti on ollut mielettömän hieno. Toissa kaudella seura pisti ennätyskirjoja uusiksi voittaen ylivoimaisen mestaruuden häviten vain yhden ottelun.

Viime kaudella mestaruustaisto oli huomattavasti tiukempi Molden laittaessa kampoihin. Molde on myös kertoimissa nostettu toiseksi suurimmaksi mestarisuosikiksi kertoimella 3.50. Nähtäväksi jää, miten viime kauden parhaan maalintekijän Ohi Omoijuanfon jättämä rako täytetään joukkueen hyökkäyksessä, kun pitkän uran Norjassa tehnyt hyökkääjä vaihtoi maisemaa Belgradin Punaiseen tähteen.

Pitkän linjan menestyjää Rosenborgia ei tietenkään sovi unohtaa mestaruustaistosta (6.50) ja mustana hevosena täytyy nostaa myös viime kauden kärkikolmikkoon yltänyt Viking (10.00). Erityisesti jälkimmäinen jengeistä tarjoaa mukavia saumoja pelikohteiden puitteissa. Stavangerin ylpeyden sijoittumiselle uudelleen kolmen parhaan joukkoon saa kertoimen 2.35. Sen verran väkevä pre-season on alla, ettei Vikingin menestys pidä tulla yllätyksenä.

Kiinnostavia kertoimia Eliteserieniin on tarjolla todella runsaasti myös muissa kategorioissa!

Tilanne 27.03.2022

1 kommentti

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here