Kroatia jyräsi D-lohkon ottelussa Argentiinan yli tylysti maalein 3-0. Ottelun käännekohdaksi muodostui Willy Caballeron karmea virhe ottelun toisella jaksolla.

Ottelun ensimmäinen vaarallinen maalipaikka aukesi heti ottelun avausminuuteilla Kroatian Ivan Perisicille, jonka terävän laukauksen Willy Caballero kuitenkin torjui.

Avausjakson erikoisin hetki koettiin ottelun 21. minuutilla, kun Argentiinan Marcos Acunan laidalta lähtenyt keskitys kolahti Daniel Subasicin vartioiman Kroatian maalin ylärimaan. Acunan kierteinen pallo toi varmasti monien jalkapallofanien mieleen legendaarisen Juan Roman Riquelmen unohtumattomat laukaukset.

Puolen tunnin kohdalla Argentiinalle aukesi kultainen mahdollisuus tasoittaa ottelu, mutta Enzo Perezin laukaus painui käsittämättömällä tavalla ohi Kroatian maalista.

Ottelun dramaattiseksi käännekohdaksi muodostui Caballeron 53. minuutilla antama karmea harhasyöttö, jonka päätteeksi Ante Rebic pyssytti Kroatian 1-0 johtoon. Argentiinan haaveet jatkopeleistä saivat entistä syvemmän kolauksen, kun Real Madrid -tähti Luka Modric niittasi komealla lukemalla lukemiksi 2-0.

Viimeisen niitin Argentiinan arkkuun iski komean kuvion päätteeksi ottelun lisäajalla Ivan Rakitic.