HJK:n farmijoukkue Klubi 04 otti kauden avausvoittonsa Ykkösessä parin kovan vahvistuksen johtamina.

Klubi 04 kaatoi kotikentällään Mikkelin Palloilijat numeroin 3-1 (2-1) Ykkösessä tiistai-iltana. Täksi kaudeksi takaisin HJK:hon siirtynyt keskikenttämies Sebastian Dahlströn oli väkevällä pelipäällä, sillä hän laukoi kaksi maalia heti 11 minuutin sisällä.

MP:n Oliver Kangaslahti kavensi vielä avausjaksolla, mutta Klubi 04:n Samuel Anini Jr. viimeisteli loppulukemat 64. minuutilla. Toisen jakson alussa tilanne oli 2-1, ja MP oli hyvin lähellä tasoitusmaalia. Klubi 04:ssa ja Ykkösessä debyyttiotteluaan pelannut 37-vuotias entinen maajoukkuepakki Markus Halsti esitti kuitenkin upean liu’un ja sai pelattua pallon kulmapotkuksi.

Markus Haltsin upea liuku

— —
KATSO MYÖS: Video: Gnistan-maalivahdilta karmea moka – porilaislegenda Samu-Petteri Mäkelä rankaisi