24-vuotias nigerialaishyökkääjä Victor Osimhen taiteili kerrassaan loisteliaan sooloiluesityön, joka toi Napolille kolme sarjapistettä.

Napoli kaatoi kotikentällään Cagliarin numeroin 2-1 (0-0) Sere A:ssa lauantaina. Ottelun hahmo oli Napolin Victor Osimhen.

Hän vei Napolin johtoon 69. minuutilla, mutta Cagliarin Leonardo Pavoletti tasoitti heti 72. minuutilla. Kuitenkin vain muutama minuutti tasoitusmaalin jälkeen nähtiin uskomaton suoritus.

Osimhen sai pallon haltuunsa rankkarialueella, pomputteli aikansa, puikkelehti Cagliarin puolustuksen välistä ja jakeli pallon takaviistoon. Khvicha Kvaratskhelia sai laukoa avopaikasta voittomaalin. Kaikki ryntäsivät juhlimaan Osimhenin ympärille.