Italian Serie A:ssa nähtiin tyylikäs osuma, kun Atalantan kolumbialaishyökkääjä Luis Muriel näytti osaamistaan. Tyly ja upea laukaus!

Atalanta murjoi kotikentällään Salernitanan numeroin 4-1 (0-1) Serie A:ssa maanantai-iltana. Vierasjoukkue Salernitana johti tauolla, mutta toisella jaksolla Atalanta meni menojaan.

Atalantan 32-vuotias Luis Muriel tasoitti toisen jakson alussa laukomalla komean, jopa rankaisevan kudin reppuun. Salernitanan maalivahti Benoit Costil seurasi tilannetta paikoilleen seisahtuneena.

20 joukkueen Serie A:ta on pelattu 16 kierrosta ja kärjessä jatkaa Inter 41 pisteellä. Toisena majailee Juventus 37 pisteellä ja kolmantena AC Milan 32 pisteellä.

Luis Muriel rankaisee

KATSO MYÖS: Video: Victor Osimhenilta uskomaton esityö – Khvicha Kvaratskhelia laukoi voittomaalin Napolille