Vetovihjeet MM-kisat 2018: Tanskan kisat päättyvät tänään

Vetovihjeet

MM-kisojen toinen pudotuspelipäivä käynnistyy Espanjan ja kisaisäntä Venäjän kohtaamisella. Iltaottelussa kohtaavat sitten Kroatia ja Tanska. Puoliajan ja Accuscoren vetovihjeet löysivät edullisimmat pelivalinnat tänään suosikeista.

Kroatia vs. Tanska

MM-kisojen iltaottelussa toisistaan mittaa ottavat eurooppalaisen jalkapallon ”pikkujätit” Kroatia ja Tanska. Kumpikin joukkue pelaa hyvin vahvuuksillaan, jotka sopivat hyvin joukkueiden alkulohkovastustajia vastaan. Mutta miten käy, kun toisilleen tutut joukkueet kohtaavat pudotuspeleissä?

Kroatia vei hieman yllättäenkin D-lohkon voiton nimiinsä suosikki Argentiinan nenän edestä ja esiintyi loistavasti kaikissa kolmessa alkusarjan pelissään. Kolmen ottelun saldona seitsemän tehtyä ja yksi päästetty maali on kova suoritus, kun otetaan huomioon viimeisen panoksettoman ottelun runsas rotaatio avauskokoonpanossa.

Tanskan otteet olivat alkulohkossa varman oloisia ja joukkueen talismaanin Christian Eriksenin muutama huippusuoritus toivat joukkueelle kaksi maalia, jotka ratkaisivat D-lohkon kakkosijan tanskalaisille. Eriksenin hyökkäysosaamisen lisäksi Tanskalta löytyy todella hyvä topparipari sekä erinomaisesti alkulohkossa esiintynyt maalivahti Kasper Schmeichel. Näillä aseilla Tanska voi mennä vielä pitkällekin turnauksessa, jos otteet jatkuvat samanlaisina ja onni on myötä.

Joukkueiden vahvuudet ovat hyvin samankaltaisia, mutta Kroatian materiaali on luokkaa vahvempi sekä avainpelaajien kokemus ratkaisupeleistä kääntää vaakakupin Kroatian eduksi. Tanskan mahdollisuudet ovat erikoistilanteissa, joissa kookas joukkue on Kroatiaa edellä pääpelivoiman sekä Eriksenin erikoistilanneosaamisen avulla.

Accuscoren analyysin mukaan Kroatia lähtee otteluun selvänä suosikkina voittaen ottelun noin 60% todennäköisyydellä, tasapelin toteutuu noin 26% todennäköisyydellä ja Tanska juhlii voittoa noin 13% todennäköisyydellä. Simulaatioissa joukkueiden todennäköisimmät maaliodotusarvot ovat Kroatialle noin 1.65 maalia ja Tanskalle noin 0.65 maalia. Accuscoren analyysin mukaan ottelussa nähdään siis yhteensä noin 2.30 maalia.

Coolbetin kertoimissa Kroatia on myös selvä suosikki, kun sen voitosta tarjotaan kerrointa 1.87, tasapelistä 3.45 ja Tanskan voitosta kerrointa 5.70. Coolbet arvioi ottelusta hieman vähämaalisempaa eli yhteensä noin 2.15 maalin peliä.

Accuscoren analyysin mukaan parhaat pelivalinnat otteluun Coolbetin kerroinvalikoimasta löytyvät Kroatiaa suosivista pelimuodoista ja runsasmaalisuudesta. Coolbetin kertoimista kannattaa poimia mm. Kroatian voitto varsinaisella peliajalla (1.66*), Kroatian voitto vähintään kahdella maalilla (3.04*) ja Yli 2.5 maalia (2.53*). Maalintekijäkertoimista löytyy myös kaksi edullista pelikohdetta: Christian Eriksen tekee ottelussa maalin (5.26*) ja Ivan Perisic tekee ottelussa maalin (3.03*).

*Pelivalintojen perässä suluissa oleva kerroin on Accuscoren analyysiin perustuva rajakerroin kyseiselle kohteelle. Jos Coolbetillä tarjolla oleva kerroin on rajakerrointa korkeampi – on pelivalinta Accuscoren näkemyksen mukaan odotusarvoltaan positiivinen eli pitkässä juoksussa tuottava sijoituskohde.

Coolbetin kertoimiin tästä!

Lue myös päivän muut veikkausvihjeet täältä.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here