Veikkausvihjeet MM-kisat 2018: Espanja pudottaa kisaisännät

kroatia pelivihjeet vedonlyöntivihjeet Jalkapallon MM-kisat 2018 Jalkapallon MM-kisat vedonlyöntianalyysi vetovihje vetovihjeet veikkausvihjeet veikkausvihje brasilian vedonlyönti veikkausvihjeet videotuomari-vakuutus H-lohkossa G-lohkossa C-lohkossa ohko kisojen mm-futisvisa mm-kisojen vedonlyönti

MM-kisojen toinen pudotuspelipäivä käynnistyy Espanjan ja kisaisäntä Venäjän kohtaamisella. Iltaottelussa kohtaavat sitten Kroatia ja Tanska. Puoliajan ja Accuscoren veikkausvihjeet löysivät edullisimmat pelivalinnat tänään suosikeista.

Espanja – Venäjä

Espanja voitti B-lohkon, mutta pelillisesti esitykset olivat sekavia ja varsinkin puolustus ja maalivahtipeli ovat saaneet monen espanjalaiskannattajan hälytyskellot soimaan. Varmoista otteistaan tunnettu maalivahti De Gea hörppäsi alkulohkon peleissä useamman helpon maalin, eikä topparipari Ramos – Pique otteetkaan olleet sitä mitä herroilta seurajoukkueissa on totuttu näkemään. Espanja erotti päävalmentaja Lopeteguin päivää ennen kisoja ja näyttäisi siltä, että hänet korvannut Fernando Hierro on vain johtavien pelaajien sätkynukke teknisellä alueella.

Venäjältä ei odotettu ennen kisoja yhtään mitään ja puheet kaikkien aikojen heikoimmasta kisaisännästä kiersivät joukkueen ympärillä. Kahdessa ensimmäisessä alkulohkon ottelussa Venäjän otteet olivat jopa niin ylivoimaisia, että ne saivat aikaan puheita ottelumanipuloinnista sekä dopingin käytöstä. Viimeisessä ottelussa Uruguayta vastaan Venäjä kuitenkin ”palasi tasolleen” ja oli täysin vastaantulija 0-3 tappioon päättyneessä pelissä.

Tämän päivän ottelussa joukkueiden tasoero on yksi pudotuspelien ensimmäisen kierroksen suurimmista, eikä voittajasta pitäisi olla epäselvyyttä. Espanjan sisäiset ongelmat, pelillinen epävarmuus ja Venäjän kotietu voivat kuitenkin olla tekijöitä, jotka tuovat otteluun arvaamattoman lisämausteen. Pudotuspeliotteluksi luvassa on todennäköisesti poikkeuksellisen avoin ja runsasmaalinen kohtaaminen.

Accuscoren analyysin mukaan Espanja on suuri ennakkosuosikki voittaen ottelun noin 68% todennäköisyydellä, tasapelin toteutuessa 20% todennäköisyydellä ja Venäjän voittoon päättyvä ottelu nähdään vain 11% todennäköisyydellä. Simulaatioissa joukkueiden todennäköisimmät maaliodotusarvot ovat Espanjalle noin 2.17 maalia ja Venäjälle 0.78 maalia. Accuscoren analyysin mukaan ottelussa nähdään siis yhteensä noin 2.95 maalia.  

Coolbetin kertoimissa Espanja on myös suursuosikki, kun sen voitosta tarjotaan kerrointa 1.59, tasapelistä 4.10 ja Venäjän voitosta 5.70. Coolbetin arvion mukaan ottelussa nähdään yhteensä noin 2.55 maalia.

Accuscoren analyysin mukaan parhaat pelivalinnat otteluun Coolbetin kerroinvalikoimasta löytyvät Espanjaa suosivista pelimuodoista ja runsasmaalisuudesta. Coolbetin kertoimista kannattaa poimia mm. Espanjan voitto varsinaisella peliajalla (1.47*), Espanjan voitto vähintään kahdella maalilla (2.43*), Yli 2.5 maalia (1.79*) ja Yli 3.5 maalia (2.95*). Maalintekijäkertoimista löytyy myös kaksi edullista pelikohdetta: Diego Costa tekee ottelussa maalin (1.75*) ja Isco tekee ottelussa maalin (3.00*).

*Pelivalintojen perässä suluissa oleva kerroin on Accuscoren analyysiin perustuva rajakerroin kyseiselle kohteelle. Jos Coolbetillä tarjolla oleva kerroin on rajakerrointa korkeampi – on pelivalinta Accuscoren näkemyksen mukaan odotusarvoltaan positiivinen eli pitkässä juoksussa tuottava sijoituskohde.

Coolbetin kertoimiin tästä!

Lue myös päivän muut veikkausvihjeet täältä.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here