Vetovihje MM-kisojen maanantain iltaotteluun Belgia – Japani

kroatia pelivihjeet vedonlyöntivihjeet Jalkapallon MM-kisat 2018 Jalkapallon MM-kisat vedonlyöntianalyysi vetovihje vetovihjeet veikkausvihjeet veikkausvihje brasilian vedonlyönti veikkausvihjeet videotuomari-vakuutus H-lohkossa G-lohkossa C-lohkossa ohko kisojen mm-futisvisa mm-kisojen vedonlyönti

MM-kisojen maanantain päiväpelissä kohtaavat Brasilia ja Meksiko. Myöhemmin illalla jatkopaikasta kamppailevat Belgia sekä Japani. Puoliaika julkaisee Accuscore.comin simulaatiohin perustuvat parhaat peli-ideat jokaiseen pudotuspeliotteluun. Seuraavassa vetovihje otteluun Belgia – Japani.

Belgia – Japani

MM-kisojen neljännesvälierien kolmannen päivän päättää Belgian ja Japanin välinen ottelu. Kyseessä on ennakkoon ottelu, jossa joukkueiden välinen tasoero on neljännesvälieräotteluista suurin.

Japani eteni H-lohkosta jatkoon täpärästi ja ero kolmanneksi sijoittautuneeseen Senegaliin syntyi lopulta vain varoituksista kertyvien fair play -pisteiden kautta. Tämä oli ensimmäinen kerta, kun jatkopaikka ratkaistiin kyseisellä menetelmällä ja menetelmän oikeudenmukaisuus herättikin paljon keskustelua.

Belgia voitti F-lohkon puhtaalla pelillä ja lohkovoiton ratkaisi 0-1 voitto Englannista. Ilman Adnan Januzajn voittomaalia olisi myös Belgian ja Englannin välillä jouduttu turvautumaan fair play -pisteiden tarkasteluun. Ratkaisevan Englanti – Belgia ottelun alla keskustelua herätti paljon pudotuspelikaavio ja tilanne, jossa lohkon toiseksi sijoittunut joukkue pääsi selvästi heikkotasoisemmalle puolelle kaaviota. Nähtäväksi jää miten Belgia selviytyy kaavion haastavammalla puolella, jossa finaaliin selviytyäkseen on kohdattava useampi vahva joukkue.

Tämän ottelun kuva on ennakkoon selvä, sillä Belgian materiaaliylivoima ei jätä Japanille muuta mahdollisuutta, kuin puolustaa syvältä ja kuluttaa kellosta aikaa. Belgia dominoialkulohkon otteluitaan heikkoja Panamaa ja Tunisiaa vastaan, joista kumpikaan ei kuitenkaan ole Japanin tasoinen tiiviisti puolustava joukkue. Japaniltakin löytyy muutamia hyvä vastaisku pelaajia, mutta Belgian kaataminen vaatisi kyllä todella isoa ihmettä.

Pelisuositukset

Accuscoren analyysin mukaan Belgia on ottelussa jättisuosikki voittaen murskaavalla 92% todennäköisyydellä, tasapeli toteutuu noin 7% todennäköisyydellä ja Japanin voiton todennäköisyydeksi jää vain marginaalinen 1%. Simulaatioissa joukkueiden todennäköisimmät maaliodotusarvot ovat Belgialle noin 3.28 maalia ja Japanille noin 0.29 maalia. Accuscoren analyysin mukaan ottelussa nähdään siis yhteensä noin 3.57 maalia.

Coolbetin kertoimissa Belgia on myös suosikki, mutta arviomme mukaan kerroin on aivan liian suuri, kun suorasta voitosta on tarjolla kerroin 1.41, Tasapelin kerroin on 4.65 ja Japanin voiton kerroin 10.50. Coolbet arvioi ottelusta myös selvästi vähämaalisempaa eli yhteensä noin 2.70 maalin peliä.

Accuscoren analyysin mukaan parhaat pelivalinnat otteluun Coolbetin kerroinvalikoimasta löytyvät Belgiaa suosivista pelimuodoista ja runsasmaalisuudesta. Coolbetin kertoimista kannattaa poimia mm. Belgian voitto varsinaisella peliajalla (rajakerroin 1.09*), Belgian voitto vähintään kahdella maalilla (1.42*), Yli 2.5 maalia (1.46*) ja Yli 3.5 maalia (2.10*). Maalintekijäkertoimista löytyy myös kaksi edullista pelikohdetta: Romeru Lukaku tekee ottelussa maalin (1.63*) ja Eden Hazard tekee ottelussa maalin (2.09*).

*Pelivalintojen perässä suluissa oleva kerroin on Accuscoren analyysiin perustuva rajakerroin kyseiselle kohteelle. Jos Coolbetillä tarjolla oleva kerroin on rajakerrointa korkeampi – on pelivalinta Accuscoren näkemyksen mukaan odotusarvoltaan positiivinen eli pitkässä juoksussa tuottava sijoituskohde.

Tästä pääset Coolbetin kertoimiin.

Jos olet uusi asiakas Coolbetilla, niin saat myös valita kahdesta mahtavasta talletusbonuksesta. Lue lisää!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here