Vetovihjeet MM-kisojen maanantain päiväpeliin Brasilia – Meksiko

kroatia pelivihjeet vedonlyöntivihjeet Jalkapallon MM-kisat 2018 Jalkapallon MM-kisat vedonlyöntianalyysi vetovihje vetovihjeet veikkausvihjeet veikkausvihje brasilian vedonlyönti veikkausvihjeet videotuomari-vakuutus H-lohkossa G-lohkossa C-lohkossa ohko kisojen mm-futisvisa mm-kisojen vedonlyönti

MM-kisojen maanantain päiväottelussa kohtaavat Brasilia ja Meksiko. Myöhemmin illalla jatkopaikasta kamppailevat Belgia sekä Japani. Puoliaika julkaisee Accuscore.comin simulaatiohin perustuvat parhaat peli-ideat jokaiseen pudotuspeliotteluun. Seuraavassa vetovihjeet maanantain päiväpeliin.

Brasilia vs. Meksiko

MM-kisojen neljännesvälierien kolmannen päivän starttaa Brasilian ja Meksikon välinen kamppailu. Meksiko joutui tyytymään F-lohkon kakkosijaan, kun se hävisi lohkon viimeisen ottelun Ruotsille 0-3. Brasilia otti vakuuttavilla peliesityksillä E-lohkon voiton ja on edelleen vedonlyöntimarkkinoiden suurin suosikki maailmanmestariksi.

Meksikon kisat alkoivat hurmoksellisella 1-0 voitolla Saksasta ja valmentaja Osorion taktinen lähestymistapa osui täydellisesti kohdilleen Saksan ollessa pulassa Meksikon nopeissa vastaiskuissa. Samanlaista onnistumista Meksiko tarvitsee myös Brasiliaa vastaan.

Brasilia ei ehkä toistaiseksi ole ollut kisojen parhaiten hyökkäävä tai parhaiten puolustava joukkue, mutta joukkuueen tasapaino on se, joka tekee joukkueesta tämän hetken suurimman mestarisuosikin. Neymarin pelikunnossa on ollut nähtävissä vielä kankeutta pitkän loukkaantumisen johdosta, mutta voidaan olettaa, että supertähti parantaa otteitaan panosten koventuessa. Neymar onkin saanut tarvittavaa tulitukea Coutinholta, jonka onnistumiset ovat olleet ratkaisevassa roolissa Brasilian pelissä.

Accuscoren analyysin mukaan Brasilia saa ansaitsemansa suursuosikin aseman voittaen ottelun noin 69% todennäköisyydellä, tasapelin toteutuu noin 20% todennäköisyydellä ja Meksikon juhliessa voittoa noin 11% todennäköisyydellä. Simulaatioissa joukkueiden todennäköisimmät maaliodotusarvot ovat Brasilialle noin 2.00 maalia ja Meksikolle noin 0.63 maalia. Accuscoren analyysin mukaan ottelussa nähdään siis yhteensä noin 2.63 maalia.

Coolbetin kertoimissa Brasilia on myös selvä suosikki, kun sen voitosta tarjotaan kerrointa 1.51, tasapelistä 4.25 ja Meksikon voitosta kerrointa 8.15. Coolbet arvioi ottelusta hieman vähämalisempaa eli yhteensä noin 2.50 maalin peliä.

Accuscoren analyysin mukaan parhaat pelivalinnat otteluun Coolbetin kerroinvalikoimasta löytyvät Brasiliaa suosivista pelimuodoista ja vähämaalisuudesta. Coolbetin kertoimista kannattaa poimia mm. Brasilian voitto varsinaisella peliajalla (rajakerroin 1.44*), Brasilian voitto vähintään kahdella maalilla (2.25*) ja Yli 2.5 maalia (2.05*). Maalintekijäkertoimista löytyy myös yksi todella edullinen pelikohde: Philippe Coutinho tekee ottelussa maalin (2.41*).

*Pelivalintojen perässä suluissa oleva kerroin on Accuscoren analyysiin perustuva rajakerroin kyseiselle kohteelle. Jos Coolbetillä tarjolla oleva kerroin on rajakerrointa korkeampi – on pelivalinta Accuscoren näkemyksen mukaan odotusarvoltaan positiivinen eli pitkässä juoksussa tuottava sijoituskohde.

Tästä Coolbetin kertoimiin!

Lue myös: Tänään alkaa huippukilpailu, jossa voi voittaa 5-20 € panoksella 30 000 €.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here