Vetosampon futistuplaus – päivä 2: Rohkeasti Liverpoolia vastaan

Eilinen tuplaus vedettiin sinkkukohteella, jossa luotettiin Sampdorian ja Napolin maalintekoon. Kohde napsui iloisesti jo ensimmäisen puolen tunnin aikana ja tänään jatketaan cup-kilpailujen matseilla.

Nappaa 5 euron ilmaisveto live-vedonlyöntiin!

Tuplauksen tarkoituksena on läpäistä viikko aloittamalla vedonlyönti maanantaina ja jatkamalla seuraavina päivinä, jos edellisen päivän veto osuu. Panoksena toimii edellisen päivän voittosumma ja kertoimena tulee olla joka päivä vähintään 2,00. Tällä viikolla Tuplauksen läpäiseville on tarjolla 5000€ jackpot, joka jaetaan voittajien kesken!

Liverpool – Shrewsbury Town

Tässä on hyvin mielenkiintoinen matsi käsillä. Liverpoolin koutsi Jürgen Klopp teki hyvin selväksi sen, ettei ykkösmiehistöä tässä matsissa tulla näkemään. Joukkue koostuu pelkästään U23-joukkueen pelaajista, eikä edes ykkösjoukkueen valmennustiimiä nähdä kentän laidalla. Kun edellisen kerran Pool peluutti tätä junnuporukkaa, oli Liigacupissa tuloksena 5-0 tappio Aston Villalle.

Tämä on tuhannen taalan paikka Shrewsburyn porukalle, joka pystyy päättämään Liverpoolin tappiottoman runin Anfieldilla. Kohteeseen sisältyy myös tasapelin mahdollisuus.

Eintracht Frankfurt – RB Leipzig

Kakkosen rajakerroin saadaan kasaan Saksan Cupin, eli DFB Pokalin matsilla. Tässä pelissä kohtaavat Eintracht Frankfurt ja RB Leipzig, jotka pelasivat keskenään jo kertaalleen toissa kierroksella. Tuolloin Frankfurt oli vahvempi 2-0 luvuin, mutta tänään voidaan nähdä vastassa sisuuntunut Leipzig. Vieraiden hyökkäyspään iskukyky on hyvin tiedossa, eikä kotijoukkue aseettomaksi jää. Maaleja nähdään varmasti.

TUPLAAMAAN!

Video: Neymar sai keltaisen kortin harhautuksesta Ranskan liigassa

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here