Suomi kohtaa Serbian huhtikuussa – otteluparin voittaja etenee futsalin MM-kisoihin

Suomi eteni mahtavasti futsalin MM-karsinnan Elite Roundilta jatkoon viime viikolla. Huhtikuussa Suomi kohtaa Serbian.

2-2-tasapelit Italiaa ja Portugalia vastaan sekä 4-2-voitto Valko-Venäjästä takasivat Suomelle lohkokakkosena paikan MM-jatkokarsintaan.

Toisen lohkon kakkoseksi tuli Serbia. Otteluparin pelipäivät ovat torstaina 9.4. Serbiassa ja sunnuntaina 12.4 Suomessa. Otteluparin voittaja etenee futsalin MM-kisoihin.

Kaksiosaisen ottelun voittajaa ratkaistaessa, kummankin joukkueen tehtyä yhtä monta maalia otteluissa, voittaja on joukkue, joka on tehnyt enemmän vierasmaaleja.

Suomi kohtaa Serbian

UEFA:n kriteerit MM-jatkokarsinnan ottelupaikan suhteen ovat tiukat ja ottelun suuri kiinnostus myös asettavat vaatimuksia otteluhallille.

”Ennakkovalmisteluita on tehty, mutta lopullista pelipaikkaa ja kellonaikaa ei ole vielä valittu ja päätetty. Tiistaina laitoimme ison pyörän pyörimään ja tämän viikon aikana tutkimme Palloliiton tapahtumatoiminnon kanssa eri hallivaihtoehdot käymällä paikan päällä saadaksemme varmuuden hallin käytettävyydestä tähän isoon otteluun.”

”Ottelu on jo nyt tuottanut suurta kiinnostusta, joten yleisökapasiteettiakin täytyy miettiä. Tämähän on hieno juttu suomifutsalille”, kommentoi Suomen Palloliiton futsalpäällikkö Jyrki Filppu.

Palloliitto tiedottaa ottelupaikasta ja tapahtumatiedoista heti niiden selvittyä.

Futsalin MM-kisat pelataan Liettuassa 12.9 – 4.10.2020.

— —
KATSO MYÖS: Klassikkovideo: Roy Keane ei odottele ketään – Ronaldo ja Diego Simeone jäävät ihmettelemään

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here