Video: Neymar sai keltaisen kortin harhautuksesta Ranskan liigassa

Neymar sai keltaisen
Neymarin kikat eivät miellyttäneet tuomaria lauantaina.

Brassitähti Neymar sai todella omituisen keltaisen kortin lauantaina, kun PSG murjoi Montpellieriä maalein 5-0.

Erikoinen tilanne nähtiin avausjakson lopulla, kun Neymar piti palloa hyökkäyspään kulmalipun tuntumassa. Brasilialaisen kimppuun tuli kaksi puolustajaa, joiden välistä hän yritti livahtaa niin sanotulla Rainbow Flick -harhautuksella. Pallo osui puolustajaan ja meni sivurajasta yli.

Tilanteen jälkeen ottelun tuominuut Jerome Brisard otti Neymarin puhutteluun ja antoi hänelle keltaisen kortin. Syynä oli ilmeisesti vastustajan kunnioittamattomuus, joka ei kuitenkaan pinkissä tukassa viilettäneelle Neymarille uponnut.

– Minä pelaan jalkapalloa ja hän antaa minulle keltaisen kortin, Neymar vaahtosi tuomarille Goalin mukaan, ja pyysi keskikenttäpelaaja Marco Verrattilta tukea. Saman viestin Neymar toisti myös uusimmassa Instagram-julkaisussaan.

Erikoisesta tilanteesta huolimatta ottelu sujui PSG:n kannalta onnelisten tähtien alla. Se nappasi vakuuttavan 5-0 voiton ja kasvatti sarjajohtonsa jo 12 pisteeseen.

Lauantaina maalinteossa onnistuivat Kylian Mbappe, Pablo Sarabia, Angel Di Maria sekä Layvin Kurzawa. Lisäksi Montpellierin Daniel Congre teki oman maalin. PSG:n tietä tasoitti myös Montpellierin ottamat kaksi punaista korttia.

Neymar sai keltaisen kortin harhautuksesta

Jos video ei näy, voit katsoa sen myös TÄSTÄ.

– – – – – – 

Lue myös: Koeaika tuotti tulosta – HJK sopimukseen David Brownen kanssa

 

Edellinen artikkeliKoeaika tuotti tulosta – HJK sopimukseen David Brownen kanssa
Seuraava artikkeliVetosampon futistuplaus – päivä 2: Rohkeasti Liverpoolia vastaan

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän