Vesa Tauriainen on RoPS:n uusi päävalmentaja

RoPS ja Vesa Tauriainen solmivat kaksivuotisen sopimuksen. (Kuva: RoPS lehdistötiedote / Pasi Pikkupeura)

Vesa Tauriainen saapuu Veikkausliigassa pelaavan Rovaniemen Palloseuran päävalmentajaksi kaksivuotisella sopimuksella.

Rovaniemellä syntynyt 51-vuotias Tauriainen on entinen pääsarjatason hyökkääjä, joka edusti pelaajaurallaan RoPS:n lisäksi muun muassa HJK:ta ja Jaroa. Kuluvalla kaudella Veikkausliigan alempaan loppusarjaan jääneen RoPS:n edustusjoukkueen peräsimeen Tauriainen nousee RoPS/2:sta, jonka hän valmensi miesten Kakkosessa sarjan kärkipäähän.

Aiemmin valmennusurallaan muun muassa MyPaa ja FC KTP:tä valmentanut Tauriainen on koulutukseltaan liikuntatieteiden maisteri ja UEFA Pro -valmentajatutkinnon hän suoritti loppuun vuonna 2016.

– Oli jo aikakin, että saimme Vesasta seuramme päävalmentajan. Vesa on ollut ehdolla tähän pestiin aikasemminkin. Hän on huippuvalmentaja, ja tehnyt erinomaista työtä niin akatemiassa kuin nyt reservijoukkueenkin parissa, RoPS:n toimitusjohtaja Risto Niva sanoo.

Tauriaisesta RoPS saa ensimmäisen rovaniemeläisen päävalmentajan 15 vuoteen. Kotiseuran valmentaminen on tärkeää myös Tauriaiselle itselleen.

– Seura on minulle henkilökohtaisesti tärkeä. On hienoa, että saan valmentaa omassa kotikaupungissani Suomen korkeimmalla sarjatasolla, Tauriainen kiittelee.

Viime kaudella RoPS:ia valmentanut Pasi Tuutti ei jatka rovaniemeläisseuran valmennuksessa tulevalla kaudella.

Vesa Tauriainen on RoPS:n uusi luotsi

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen myös tästä.

– – – – – –

Katso myös: Mostagh Yaghoub palasi Futsal-kentille – heti punainen kortti!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here