Vesa Tauriainen on RoPS:n uusi päävalmentaja

RoPS ja Vesa Tauriainen solmivat kaksivuotisen sopimuksen. (Kuva: RoPS lehdistötiedote / Pasi Pikkupeura)

Vesa Tauriainen saapuu Veikkausliigassa pelaavan Rovaniemen Palloseuran päävalmentajaksi kaksivuotisella sopimuksella.

Rovaniemellä syntynyt 51-vuotias Tauriainen on entinen pääsarjatason hyökkääjä, joka edusti pelaajaurallaan RoPS:n lisäksi muun muassa HJK:ta ja Jaroa. Kuluvalla kaudella Veikkausliigan alempaan loppusarjaan jääneen RoPS:n edustusjoukkueen peräsimeen Tauriainen nousee RoPS/2:sta, jonka hän valmensi miesten Kakkosessa sarjan kärkipäähän.

Aiemmin valmennusurallaan muun muassa MyPaa ja FC KTP:tä valmentanut Tauriainen on koulutukseltaan liikuntatieteiden maisteri ja UEFA Pro -valmentajatutkinnon hän suoritti loppuun vuonna 2016.

– Oli jo aikakin, että saimme Vesasta seuramme päävalmentajan. Vesa on ollut ehdolla tähän pestiin aikasemminkin. Hän on huippuvalmentaja, ja tehnyt erinomaista työtä niin akatemiassa kuin nyt reservijoukkueenkin parissa, RoPS:n toimitusjohtaja Risto Niva sanoo.

Tauriaisesta RoPS saa ensimmäisen rovaniemeläisen päävalmentajan 15 vuoteen. Kotiseuran valmentaminen on tärkeää myös Tauriaiselle itselleen.

– Seura on minulle henkilökohtaisesti tärkeä. On hienoa, että saan valmentaa omassa kotikaupungissani Suomen korkeimmalla sarjatasolla, Tauriainen kiittelee.

Viime kaudella RoPS:ia valmentanut Pasi Tuutti ei jatka rovaniemeläisseuran valmennuksessa tulevalla kaudella.

Vesa Tauriainen on RoPS:n uusi luotsi

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen myös tästä.

– – – – – –

Katso myös: Mostagh Yaghoub palasi Futsal-kentille – heti punainen kortti!

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here