Veikkausliigan mestaruus ratkeaa Turussa lauantaina – tässä asetelmat!

Veikkausliigan mestaruus ratkeaa loppuunmyydyllä Veritas Stadionilla lautantaina. Asetelmat on todella herkulliset! 

Viimeiselle kierrokselle lähtiessä sarjakärjessä on Kuopion Palloseura, jolla on kasassa 50 pistettä. Kakkosena on FC Inter (kuvassa), jolla on 48 pistettä. Joukkueet kohtaavat Turussa ja näin ollen FC Inter tarvitsee voiton noustakseen mestariksi. Tulee upea huipennus kaudelle!

Pronssimitalista kamppailevat FC Honka ja Ilves, joilla on molemmilla kasassa 44 pistettä, mutta FC Hongalla yhden maalin parempi maaliero sekä myös enemmän tehtyjä maaleja. Espoolaisnippu kohtaa kotonaan IFK Mariehamnin ja Ilves kohtaa kotonaan räikeästi tällä kaudella alisuorittaneen HJK:n. Ilves on jo varmistanut paikkansa Eurooppa-liigan karsintoihin, sillä se voitti Suomen Cupin kesäkuussa.

Veikkausliigan Alemmassa loppusarjassa pelataan myös kolmen ottelun viimeinen sarjakierros. VPS putoaa suoraan Ykköseen ja KPV karsii viime vuoden tapaan TPS:ää vastaan.

Kaikki matsit suorina lähetyksinä Ruudusta.

La 19.10. klo 15:00 FC Inter vs. KuPS
La 19.10. klo 15:00 Ilves vs. HJK
La 19.10. klo 15:00 FC Honka vs. IFK Mariehamn

— —
KATSO MYÖS: Video: ”Oi Suomi on!” – Suomen joukkue ja kannattajat juhlivat voittoa tuttuun tyyliin

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here