Eintracht Frankfurtilla vieraana Bayer Leverkusen

Eintracht Frankfurtilla on vieraita Rhein-Ruhrista, kun Bayer Leverkusen matkaa pelaamaan Waldstadionille perjantai-illan ainoassa Bundesliigan ottelussa. Frankfurtilaiset eivät helpolla kotonaan häviä.

Maajoukkuetauko on ohitse ja Euroopan huippusarjat pyörähtävät jälleen käyntiin. Saksan Bundesliiga on kenties kaikista huippusarjoista ollut se tasaisin tähän mennessä, sillä kymmenen kärki mahtuu kuuden pisteen sisään. Päivän joukkueet Eintracht Frankfurt ja Bayer Leverkusen ovat tässä kärkikymmenikössä myös. Kotijoukkue Eintracht on kerännyt kasaan 11 pistettä, kun taas Leverkusenilta löytyy 14 pojoa.

Viime kauden ehdottomia onnistujia oli nimenomaan Frankfurt. Tälle kaudelle joukkue koki menetyksiä ja vahvistuksilla on ollut suuria saappaita täytettävänään. Luka Jovic, Sebastien Haller ja Ante Rebic lähtivät hyökkäyspäästä eri sarjoihin. Tilalle on tullut Bas Dost, Andre Silva sekä Dejan Joveljic. Uusissa hankinnoissa on potentiaalia, mutta maalimäärät ovat pysyneet toistaiseksi melko kohtalaisina edeltäjiinsä verrattuna. Andre Silvan kolme maalia neljään matsiin on kuitenkin hyvä rekordi ja portugalilaiselta sopii odottaa tänäänkin tehoja.

Vierasjoukkue Leverkusen on pelannut viihdyttävää futista läpi alkukauden. Se on ajoittain hallinnut otteluita suvereenisti, eikä tolppien välissä vartioineella Lukas Hradeckylla ole aina ollut hirveästi torjuntatöitä. Maajoukkuepaidassa hienosti esiintynyt Joel Pohjanpalo ei ole Leverkusen-nutussa ottanut minuutteja pitkään aikaan, mutta tänään siihen voisi jopa pienet mahdollisuudet olla.

Kumpikaan joukkue ei kärsi hirveistä menetyksistä kokoonpanojensa suhteen, mutta avauksen kaverit puuttuvat molemmilta. Frankfurtin ykkösveskari Kevin Trapp on sivussa vielä pitkään olkapäävammansa vuoksi, joten entinen Bröndby-vahti Frederik Rønnow jatkaa maalinsuulla. Leverkusen sen sijaan lähtee kamppailuun ilman jamaikalaistähti Leon Baileytä, joka ei ole pystynyt lihasvamman vuoksi muutamaan edelliseen kamppailuun osallistumaan.

Pelivihjeessä lähdetään hakemaan kotijoukkueelle pisteitä. Kertoimien valossa Leverkusen on aavistuksen verran ennakkosuosikin roolissa, mutta Frankfurt pelaa hyvin kotikentällään. Ainoa kotitappio Frankfurtilla tältä kaudelta tuli UEL-ottelussa Arsenalia vastaan. Yli kahden kerroin kelpaa tässä tapauksessa, vaikka tasapelin uhka on otettu pois.

Pelivihje: Eintracht Frankfurt, tasapeli ei vetoa (2.06 @Coolbet)

LYÖ VETOA!

Video: ”Oi Suomi on!” – Suomen joukkue ja kannattajat juhlivat voittoa tuttuun tyyliin

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here