Venäläisjoukkueet ulkona UEFA:n kilpailuista myös ensi kaudella

Euroopan jalkapalloliitto UEFA tiedotti maanantaina, että venäläiset joukkueet ovat suljettu pois UEFA:n alaisista kilpailuista tulevalla kaudella.

UEFA:n alaisiin seurajoukkuekilpailuihin kuuluvat Mestarien liiga, Eurooppa-liiga ja Konferenssiliiga, naisten Mestarien liiga sekä myös nuorten Mestarien liiga.

Venäjän maajoukkueiden ja seurojen meneillään oleva pelikielto vaikuttaa myös muihin kilpailuihin, kuten Nations Leagueen, alle 21-vuotiaiden EM-karsintoihin, naisten MM-karsintoihin sekä futsal-turnauksiin.

UEFA ja FIFA tiedottivat aiemmin helmi-maaliskuun taitteessa, että Venäjän miesten maajoukkue on ulkona MM-jatkokarsinnoista 2022. Jo aiemmin Puola, Ruotsi ja Tshekki tiedottivat, etteivät aikoisi pelata Venäjää vastaan.

Venäjän naisten maajoukkueelle mätkäistiin porttikielto kesän 2022 EM-kisoihin. Eurooppa-liigan neljännesvälieriin edennyt Spartak Moskova heitettiin myös ulos kansainvälisistä otteluista. Lisäksi UEFA ilmoitti, että yhteistyö venäläisen öljykonserni Gazpromin kanssa päättyy välittömästi.

Venäläisjoukkueita ei nähdä tulevalla kaudella UEFA:n kilpailuissa

Jos video ei aukea, voit katsoa sen TÄSTÄ.
Edellinen artikkeliVideo: Ernest Asante pamautti häikäisevän maalin vastapalloon Kreikan liigassa
Seuraava artikkeliVideo: Liverpool etenee Mestarien liigan finaaliin – toisen jakson maalikimara ratkaisuna

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän