Kreikan liigan Alemmassa loppusarjassa nähtiin viikonloppuna upea osuma, kun Omonia Nicosian Errnest Asante näytti osaamistaan.

Omonia Nicosia kaatoi vieraskentällä Doxa Katokopian numeroin 0-2 (0-0) Kreikan pääsarjan, 1st Divisionin, Alemmassa loppusarjassa sunnuntaina.

Ottelun voittomaaliksi jäänyt 0-1-osuma 52. minuutilla oli kerrassaan mahtava. Omonia Nicosia sai kulmapotkun, ja lopulta pallo puskettiin pois rankkarialueelta. Pallo tuli korkeassa kaaressa suoraan 33-vuotiaalla ghanalaispelaaja Ernest Asantelle, joka tykitti upealla kudilla verkot tötterölle. Andreas Savva viimeisteli 0-2-loppunumerot 80. minuutilla.

35-vuotias suomalaishyökkääjä Berat Sadik pelasi täydet 90 minuuttia kotijoukkue Doxa Katokopian paidassa.