Kovavireinen Liverpool selvitti tiensä Mestarien liigan finaaliin 2022. Villarreal pisti upeasti kampoihin, mutta se ei lopulta riittänyt.

Liverpool kaatoi vieraskentällä Villarrealin numeroin 2-3 (2-0) Mestarien liigan välierien toisessa osaottelussa tiistai-iltana. Liverpool etenee finaaliin yhteismaalein 5-2.

Avausosaottelu Liverpoolissa oli päättynyt punapaitojen 2–0-kotivoittoon. Tiistai-illan toisessa osaottelussa Villarreal painoi avausjaksolle kaksi maalia, kun Etienne Capoue ja Francis Coquelin osuivat. Yhtäkkiä yhteismaalit olivat 2-2!

Toisella jaksolla kuitenkin kotijoukkueen verkko alkoi heilua. Fabinho teki ratkaisumaaliksi jääneen 2–1-kavennusmaalin 62. minuutilla. Tauolla kentälle vaihdettu Luis Diaz lisäsi johtoa heti 67. minuutilla. Ja Sadio Mane viimeisteli loppunumerot 74. minuutilla.

Mestarien liigan finaali pelataan Pariisissa lauantaina 28. toukokuuta. Liverpoolin finaalivastustajaksi tulee voittaja toisesta välieräparista Real Madrid – Man City.

Liverpool finaaliin

Välierät

Ti 3.5.2022 Villarreal – Liverpool 2-3 (2-0)
Ke 27.4.2022 Liverpool – Villarreal 2-0 (0-0)
Yhteismaalit: 5-2 Liverpoolille

Ke 4.5.2022 klo 22.00 Real Madrid – Man City
Ti 26.4.2022 Man City – Real Madrid 4-3 (2-1)
Yhteismaalit:

Edellinen artikkeliVenäläisjoukkueet ulkona UEFA:n kilpailuista myös ensi kaudella
Seuraava artikkeliVideo: AFC Bournemouth nousee Valioliigaan – ratkaisumaali ovelalla vaparikuviolla