venäjälle vakuuttava voitti MM-kisojen avausmatsissa puoliaika

Jalkapallon MM-kisat 2018 pyörähtivät käyntiin torstai-iltana, kun isäntämaa Venäjä ja Saudi-Arabia kohtasivat. Venäjälle voitto numeroin 5-0 sangen vakuuttavalla esityksellä.

Saudi-Arabia aloitti ottelun lievällä pallonhallinnalla, mutta hiljalleen Venäjä otti pallonhallinnan itselleen. Venäjän keskikenttäpelaaja Juri Gazinski teki MM-kisojen ensimmäisen maalin, kun mies puski pallon maaliin 12. minuutilla, 1-0! Ja vielä hetki ennen taukoa Denis Cheryshev kikkaili nätisti ja laukoi pallon vasurillaan yläpesään, 2-0!

Venäjä koki avausjaksolla myös pahan takaiskun, kun tärkeä keskikenttäpelaaja Alan Dzagoev loukkasi takareitensä.

Toisella jaksolla Venäjä jatkoi kovaa menoaan ja 71. minuutilla Artem Dzyuba teki numeroiksi jo 3-0 (video alla). Ja vielä ottelun lisäajalla Cheryshev laukoi kauniilla ulkosyrjälaukauksella pallon maaliin, 4-0. Ja tuon jälkeen Alexander Golovin laukoi vaparista loppunumerot 5-0 (video alla)!