Perjantain herkkupalana Portugalin ja Espanjan kohtaaminen

Portugal espanja perjantain

B-lohkon mielenkiintoisin ottelu pelataan heti MM-kisojen toisena päivänä, kun naapurimaat Portugali ja Espanja ottavat mittaa toisistaan. Perjantain iltaottelussa ratkotaan todennäköisesti B-lohkon voittaja. Espanjan kisoja varjostaa päävalmentaja Julen Lopeteguin potkut.

Portugali ja Espanja lähtevät MM-lopputurnaukseen hyvin erilaisista tilanteista. Portugali on hallitseva Euroopan mestari ja selvitti MM-karsinnat mallikkaasti. Portugalissa odotetaan säihkyviä esityksiä Cristiano Ronaldolta, ja kokeneella pelaajakaartilla on hyvät mahdollisuudet lohkovoittoon.

Portugalin osakkeita nostaa myös se, että Espanjan pakka puolestaan on melko sekaisin juuri ennen maan ensimmäistä ottelua kesän MM-näyttämöllä. Espanjaa menestyksekkäästi MM-karsinnoissa luotsannut Julen Lopetegui erotettiin maajoukkueen päävalmentajan pestistä keskiviikkona.

Lopeteguin korvaajaksi nimettiin Fernando Hierro, joka on entinen Espanjan maajoukkuekapteeni. Nähtäväksi jää, saako Hierro Espanjan tähtisikermän pelaamaan omalla tasollaan vai upottaako valmentajamyrsky maan menestyshaaveet. Osviittaa Espanjan tilanteesta saadaan jo perjantaina.

B-lohkon toisessa ottelussa kohtaavat Marokko ja Iran. Molemmat maat pelasivat hyvin omissa karsinnoissaan, eivätkä hävinneet otteluakaan. Kummaltakaan ei odoteta jatkopaikkaa lohkosta, jossa Espanja ja Portugali ovat selviä suosikkeja. Keskinäisessä pelissä molemmilla on kuitenkin mahdollisuudet voittoon.

Perjantaina pelataan myös A-lohkon toinen ottelu, jossa vastakkain ovat Egypti ja Uruguay. Egyptin viime hetken valmistautumista on varjostanut tähtihyökkääjä Mohamed Salahin loukkaantuminen Mestarien liigan finaalissa. Salah on nimetty Egyptin lopulliseen MM-ryhmään, mutta hänen pelaamisensa avausottelussa on epätodennäköistä.

Vastaansa Egypti saa paperilla A-lohkon vahvimman joukkueen Uruguayn. Hyvällä pelaajamateriaalilla kisoihin lähtevällä Uruguaylla ei pitäisi olla vaikeuksia selvittää tietään jatkoon alkulohkosta, mutta kisojen ensimmäiset ottelut ovat aina arvaamattomia.

Perjantain matsit:

Klo 15.00: Egypti-Uruguay
Klo 18.00: Marokko-Iran
Klo 21.00: Portugali-Espanja

Lue lisää: MM-kisat 2018

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here