Veikkausvihjeet MM-kisat 2018: Venäjä – Saudi-Arabia

kroatia pelivihjeet vedonlyöntivihjeet Jalkapallon MM-kisat 2018 Jalkapallon MM-kisat vedonlyöntianalyysi vetovihje vetovihjeet veikkausvihjeet veikkausvihje brasilian vedonlyönti veikkausvihjeet videotuomari-vakuutus H-lohkossa G-lohkossa C-lohkossa ohko kisojen mm-futisvisa mm-kisojen vedonlyönti

Jalkapallon MM-kisat 2018 alkavat tänään! Kisat aloitetaan tänään ottelulla, jossa kisaisäntä Venäjä kohtaa Saudi-Arabian. Ottelu tuskin nousee sinne legendaarisimpien MM-otteluiden joukkoon, joten kisakatsomoiden jännityksen kohottamiseksi voikin olla kohdallaan lyödä muutamalla eurolla vetoa ottelun tapahtumista.

Peli-ideaa illan kamppailuun

Vedonlyöntimarkkinan perusteella Venäjä lähtee illan otteluun selkeänä ennakkosuosikkina. Venäjällä on kyllä vierasjoukkuetta laadukkaampi ja rutinoituneempi joukkue, mutta nähtäväksi jää, kuinka venäläiset kestävät kotikisojen, kotiyleisön ja avausottelun tuomat paineet.

Pystyykö kotijoukkue lähtemään otteluun optimaalisella asenteella vai meneekö latautuminen yli? Entä lähtevätkö kisaisännät hakemaan agressiivisesti voittoa vai lähtevätkö he avausotteluun vain välttelemään virheitä. Jos ottelu ei lähde isäntien kannalta suotuisasti liikkeelle, niin kuinka kauan kotiyleisö jaksaa tukea omiaan?

Venäjä ei ole viime vuoden kesäkuun jälkeen pelannut ainoatakaan kilpailullista ottelua, pelkästään 8 harjoitusottelua. Näistä otteluista Venäjä on voittanut ainoastaan yhden, pelannut kolmesti tasan ja hävinnyt neljä kertaa.

Illan vierasjoukkue Saudi-Arabia ei ole sekään hääppöisesti viime aikoina pelannut. Kisojen kenraaliharjoitus hallitsevaa maailmanmestaria Saksaa vastaan antoi kuitenkin lupauksia paremmasta: Tappio maalein 2-1 ei ole huono tulos Saksaa vastaan.

Illan ottelussa on niin paljon kysymysmerkkejä ilmassa, ja koska vedonlyöntimarkkina on asettanut Venäjän mielestäni liian suureksi ennakkosuosikiksi, suosittelen pelaamaan tänään suosikkia vastaan. Vedonlyöntiyhtiö Coolbet tarjoaa tähänkin otteluun huippukertoimia: Kirjoitushetkellä Coolbetin kertoimet sekä Venäjän voitosta (1,50) että Saudi-Arabian voitosta (10,25) ovat markkinoiden korkeimmat kertoimet.

Oma suositukseni on kuitenkin pelata vierasjoukkuetta yhden maalin tasoituksella (Tasoitus 3way), eli Saudi-Arabialle annetaan yksi maali etumatkaa. Tällöin veto menee oikein sekä Saudien voittaessa että pelin päättyessä tasapeliin. Tähänkin kohteeseen löysin korkeimman kertoimen Coolbetilta (2,96).

Muita Coolbetin kertoimia pääsette katsomaan tästä linkistä.

Jos sinulla ei vielä ole tiliä Coolbetilla, niin nyt on oiva aika avata sellainen. Coolbet antaa kisojen ajan uusille asiakkaille ertyisen hyvät ensitalletusbonukset! Lisätietoa!

 

Lue myös: Ilmaiskisa, jonka palkintona Valioliiga-matka!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here