Veikkausvihjeet MM-kisat 2018: Portugali – Espanja

kroatia pelivihjeet vedonlyöntivihjeet Jalkapallon MM-kisat 2018 Jalkapallon MM-kisat vedonlyöntianalyysi vetovihje vetovihjeet veikkausvihjeet veikkausvihje brasilian vedonlyönti veikkausvihjeet videotuomari-vakuutus H-lohkossa G-lohkossa C-lohkossa ohko kisojen mm-futisvisa mm-kisojen vedonlyönti

Puoliaika.comin veikkausvihjeet – MM-kisojen ensimmäinen huippuottelu pelataan tänä iltana, kun naapurimaat Portugali ja Espanja ottavat mittaa toisistaan. Vedonlyöntimarkkina on asettanut Espanjan ottelussa suosikiksi. Coolbetin 1×2-kertoimet ovat artikkelin kirjoitushetkellä seuraavat: Portugali 4,20 – tasapeli 3,20 – Espanja 2,13. 

Espanja on suosikkiasemansa ansainnut viime EM-kisojen alisuorittamisesta huolimatta. Vuoden 2016 EM-kisojen jälkeen Espanja on pelannut 20 maaottelua häviämättä ainuttakaan. Voittoja tuona aikan on kertynyt 14 ja tasapelejä siis 6 kappaletta.

Huonosti ei ole hallitseva Euroopan mestari Portugalikaan toki pelannut: Viimeisestä 10 ottelusta saldona on 6 voittoa, 3 tasuria ja tappio Hollannille.

Suurin puheenaihe tästä ottelusta on viime päivinä kohdistunut kuitenkin Espanjan valmentajiin. Espanja antoi potkut päävalmentajalleen juuri ennen kisoja ja uusi päävalmentaja Fernando Hierro nimitettiin pestiinsä vasta eilen. Tämä ei voi olla vaikuttamatta Espanjaan peliin ja tasoittaa varmasti ottelun lähtökohtia.

Se, kuinka paljon valmentajan vaihtumisella on vaikutusta Espanjan peliin, ja voiko se jopa aiheuttaa Espanjalle ensimmäisen tappion pariin vuoteen, jää nähtäväksi.

Vedonlyönti

Coolbet tarjoaa otteluun totutusti huippukertoimia. Espanjan voitosta tarjottu kerroin 2,13 on artikkelin kirjoitushetkellä markkinoiden korkein. Samoin markkinoiden korkein kerroin 1,84 on tarjolla Portugalin voitosta yhden maalin tasoituksella (Tasoitus 3 Way), eli tämä veto menisi oikein sekä Portugalin voitolla että tasapelillä.

Huippukertoimia on siis tarjolla, sinun tehtäväksesi jää nyt miettiä kumman joukkueen kelkkaan lähteä.

Tästä MM-kertoimiin!

PS. Päivän todennäköisin voittaja Uruguay saa myös Coolbetilta markkinoiden korkeimman kertoimen 1,54. Uruguayn voittoa voisi käyttää päivän pankkina.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here