Uruguay kaatoi Egyptin viime hetken osumalla – Salah penkillä koko matsin

Egypt v Uruguay viime hetken voitto

Egypti ja Uruguay kohtasivat perjantai-iltapäivällä MM-kisojen A-lohkossa. Pitkään näytti, että ottelu päättyisi maalittomaan tasuriin, mutta lopulta Uruguay kaatoi Egyptin viime hetken maalilla 1-0.

Maaliton avausjakso oli tasainen ja etenkin Egypti puolusti erittäin tiiviisti. Toinen jakso mentiin Uruguayn komennossa. Välittömästi toisen jakson alussa Luis Suarez oli avopaikassa, mutta Egyptin maalivahti Mohamed El-Shenawy torjui hienosti. Sitten 73. minuutilla El-Shenawy torjui jälleen Suarezin hyvän paikan.

83. minuutilla, kun Uruguayn toinen hyökkääjäpyssy Edinson Cavani laukoi komestati 20 metristä, mutta El-Shenawy esitti taas huipputorjunnan. Viisi minuttia myöhemmin Cavani laukoi kauniin vaparin oikeaan tolppaan. Mutta sitten 89. minuutilla Uruguayn Jose Gimenez puski pallon maaliin taidokkaasti ja näin Uruguaylle ansaittu 0-1-voitto.

Loukkaantumisesta lähes pelikuntoon toipunut Egyptin tähtihyökkääjä Mohamed Salah istui koko ottelun penkillä. Eilen torstaina isäntämaa Venäjä murskasi Saudi-Arabian numeroin 5-0 (2-0) MM-kisojen avausottelussa.