Suomalaisväriä Chelseaan – Helmari-pelaaja siirtyy hallitsevan mestarin riveihin

Helmari-pelaaja Adelina Engman siirtyy Chelseaan ruotsalaisesta Kopparbergs/Göteborg FC:stä. Sopimus on pituudeltaan kolmevuotinen. 

23-vuotias Engman on pelannut urallaan 55 ottelua Suomen maajoukkueessa, joissa hän on viimeistellyt kuusi maalia. Laitahyökkääjän tontilla viihtyvästä Engmanista tulee siirron myötä ensimmäinen suomalaisnainen Englannin pääsarjassa.

-Kuulin heidän kiinnostuksestaan ensimmäisen kerran helmikuussa. Sen jälkeen he neuvottelivat Göteborgin kanssa, joka päätti myydä minut nyt kesällä. Tämä tuntuu tietysti todella hyvältä, on jännä lähteä yhteen Euroopan suurimmista seuroista, Engman kertaa Palloliiton tiedotteessa.

Chelseassa Engmanin kanssa pelipaikasta kilpailevat maailman huiput, sillä joukkoon mahtuu maajoukkuepelaajia niin Englannista, Uudesta-Seelannista kuin Ruotsistakin.

-Ymmärrän, että minun pitää tehdä todella paljon töitä. Kilpailu tulee olemaan kovaa, mutta se on myös kivaa. Olen ollut Göteborgissa jo kolme ja puoli vuotta, joten uusi ympäristö antaa varmasti uutta potkua kehitykseeni. Olen saanut opintonikin valmiiksi, joten tämä on hyvä hetki lähteä eteenpäin. Seuran tavoite on voittaa mestaruus tänäkin vuonna.

Viime vuodet Ruotsin Damallsvenskanissa pelannut Engman on kotoisin Ahvenanmaalta. Hän voittikin Naisten liigan mestaruuden vuosina 2009 ja 2013 Åland Unitedin riveissä.

Helmari-pelaaja siirtyy hallitsevan Englannin mestarin riveihin

Mikäli video ei näy, voit katsoa sen tästä.

Lisää suomalaisuutisia löydät täältä.

Edellinen artikkeliVideo: Kananmunat ja tyynyt lensivät Etelä-Korean kotiinpaluujuhlissa
Seuraava artikkeliVeikkausvihjeet MM-kisat 2018: Espanja pudottaa kisaisännät

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän