Veikkausliigassa vastakkain mestarisuosikki ja putoajakandidaatti

Veikkausliigassa vastakkain tänään klo 18:00 HJK ja AC Oulu, jotka vääntävät sarjapisteistä Klubin kotiareenalla.

Miksi lyödä vetoa Coolbetilla?

Triplaus-kilpailussa pelaajan tarkoituksena on triplata aloituspanoksensa (10-30€) perjantaista sunnuntaihin, eli kolmen päivän ajan. Mikäli tämä onnistuu, pääsee pelaaja omien voittojensa lisäksi käsiksi vähintään 2000€ jackpotiin!

Triplauksessa hyödynnetään sinkkulinjaa tässä Daavidin ja Goljatin yhteenotossa. Klubi on aloittanut oman kautensa Veikkausliigassa vakuuttavaan tapaan ja tie kohti mestaruutta on kohtalaisen avoimen näköinen.

Tie toiseen suuntaan näyttäisi olevan AC Oulun kohtalo ensimmäisten kierrosten perusteella. Oululaisten peli on ollut vaikeaa, eikä Ykkösen laatupelaajista kasattu kokoonpano tunnu riittävän Veikkausliigan vauhtiin. Tukkaan on tullut kaikissa neljässä pelissä ja vain kahdesti on ACO onnistunut maalaamaan.

Joukkueet ovat jo kohdanneet kertaalleen kuluvalla kaudella. Tällöin pelattiin samaisella stadionilla, mutta kyseessä oli huhtikuinen harkkamatsi. Tämä ottelu meni Klubille luvuin 4-0 ja ACO ei tainnut saada ensimmäistäkään vaarallista maalipaikkaa.

Näillä eväillä uskotaan Klubin menestykseen myös tänään. Ensimmäinen puolisko tulee olemaan haastava ja ACOn maalilla oleva kakkosvahti Yann Fillion ei helpolla pääse. Eiköhän Klubi jyrää yli ja tasoitusta uskalletaan laittaa jo puoliajalle.

TRIPLAAMAAN!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here