Niki Mäenpään ja Lauri Ala-Myllymäen Venezia nousee Serie A:han

Italian Serie A:n kolmas nousijajoukkue ratkesi torstai-iltana, kun Venezian kausi päättyi riemukkaisiin nousujuhliin. 

Venezian ja Cittadellan välinen karsintojen toinen osaottelu päättyi tasanumeroihin 1-1 (0-1) torstai-iltana. Venezia oli voittanut avausosaottelun vieraissa numeroin 0-1. Cittadella johti toista osaottelua puolestaan Federico Proian maalilla 0-1. Miesalivoimaisen Venezian nousu sinetöityi 93. minuutilla, kun Riccardo Bocalon tasoitti numeroiksi 1-1.

Serie B:ssä viidenneksi sijoittunut Venezia palaa Serie A:han 20 vuoden tauon jälkeen. Empoli ja Salernitana varmistivat suoran nousunsa jo aiemmin. Serie A:sta putoavat Perparim Hetemaj’n Benevento, Crotone ja Parma.

36-vuotias Niki Mäenpää (kuvassa) siirtyi Veneziaan helmikuussa ja nousi ykkösmolariksi. Hänen sopimuksessaan on optio tulevasta kaudesta. 23-vuotias keskikenttäpelaaja Lauri Ala-Myllymäki siirtyi Veneziaan puolestaan viime vuodenvaihteessa, mutta hän on kärsinyt pitkään polvivammasta eikä ole debytoinut edustusjoukkueessa. Ala-Myllymäen sopimus kestää vielä kolme seuraavaa kautta.

— — —
Timanttisia tarjouksia Mestarien liigan finaaliin!
— — —

Niki Mäenpään Venezia nousee

https://twitter.com/DAZN_IT/status/1398026094134050818

Jos video ei aukea, voit katsoa sen TÄSTÄ.
— —
KATSO MYÖS: Jalkapallon EM-kisojen 2021 otteluohjelma – Yle näyttää kaikki matsit

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here