Veikkausliigassa mestaruustaiston huipentuma KuPS – HJK

Veikkausliigassa paketoidaan sarjasijoitukset tänään ja mestaruustaiston huipentumassa nähdään KuPS – HJK klo 17:00 alkaen.

Näiden kahden joukkueen dominanssi on tällä kaudella ollut pitkälti selvää ja tilanne voi kääntyä vielä miten vain. KuPS hoitaa voitolla homman kotiin ja muissa tilanteissa Veikkausliigan mestaruuspatsasta nostellaan HJK:n toimesta.

Klubi puolustaa tänään varmasti todella kurinalaisesti ja Simo Valakarin ryhmällä on taatusti haasteita murtautua hyville tonteille. HJK saa väistämättä saumoja hyödyntää tiloja vastahyökkäyksille ja niiden vaarallisuutta ei kannata koskaan aliarvioida, onhan KuPS pakotettu hakemaan ratkaisuja. Eiköhän Roope Riskikin jatka maaliputkeaan (2.75 @Coolbet) paikkojen avautuessa.

Tasapelin uhka leijuu ilmoilla, mutta kokeillaan lapulle Klubin voittoa. Taatusti katselun arvoinen matsi joka tapauksessa tiedossa ja uusi sarjasysteemi todistaa parastaan.

Pelivihje: HJK voittaa ottelun (2.85 @Coolbet)

LYÖ VETOA!
Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here