Coolbetin Viikon Valiovihje: Newcastle – Chelsea

Coolbetin Blogissa julkaistaan tälläkin kaudella joka viikko yksi Valiovihjeen otteluennakko. Tämän viikon ennakossa käsitellään sarjataulukon ääripäiden kohtaamista Chelsean ja Newcastlen välillä.

Nappaa 10 € ilmaisveto Valioliigaan

Sarjataulukko ei juuri valehtele kaksikon välisistä voimasuhde-eroista, sillä Thomas Tuchelin Chelsea on sarjan ehdotonta eliittiä ja väliaikaisvalmentaja Graeme Jonesin käskyttämä Harakkaparvi Norwichin ohella sarjan huonoin joukkue. Chelsean jääminen lauantaina ilman täyttä pistepottia olisi suuri yllätys.

Siitä huolimatta, voisi sanoa että Chelsean puolustus on yliarvostettu. Rangaistuspotkut pois lukien Chelsea on päästänyt tällä kaudella Valioliigassa vain yhden maalin, joka on täysin käsittämätön lukema etenkin kun huomioidaan, että Chelsean päästämä non-penalty-xG on jo lähes yhdeksän maalia. Newcastlen yksi tehty maalikaan tuskin kuitenkaan riittäisi edes tasapelipisteeseen, sillä Chelsean monipuolinen hyökkäysvoima on aivan liikaa Newcastlen heikolle puolustukselle.

Chelsea pystyy luomaan uhkaa myös nopeista vastahyökkäyksistä, mutta Newcastlea vastaan suurempaan rooliin nousevat hitaat hyökkäykset ja erikoistilanteet. Niissä Chelsea on tehnyt Liverpoolin ohella tällä kaudella sarjan eniten maaleja. Hitaista hyökkäyksistä The Blues on kerryttänyt koko sarjan isoimman maaliodotuksen.

Lue koko Valiovihje tästä!

LYÖ VETOA!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here