Veikkausliigapelaajalta karu kertomus Twitterissä: ”Tullin työntekijät pysäyttivät kaikki joukkueenjäsenet joiden ihonväri ei ole valkoinen”

Veikkausliigassa pelaavaa Vaasan Palloseuraa edustava Sebastian Strandvall avautui Tullin työntekijöiden toiminnasta Twitterissä. 

Tulevaan kauteen valmistautuvan VPS:n Uumajan pelireissusta muodostui todellinen farssi. Joukkue kohtasi perjantaina harjoitusottelussa Allsvenskanissa pelaavan GIF Sundsvallin, mutta ottelu jouduttiin keskeyttämään rankan lumisateen ja auran pilalle repimän kentän vuoksi.

Lisäharmia joukkueelle oli luvassa lauantai-iltana, kun joukkue palasi Ruotista takaisin Vaasaan. Keskikenttäpelaaja Sebastian Strandvall nimittäin kertoo Twitterissä, ettei Suomen Tullin toiminta mennyt aivan putkeen.

– Saavuimme juuri joukkueen kanssa Uumajan pelireissulta Vaasaan. Suomen Tullin työntekijät pysäyttivät ”satunnaisesti” kaikki joukkueenjäsenet joiden ihonväri ei ole valkoinen. Itketti ja hävetti, Strandvall avautui Twitterissä lisäten perään aihetunnisteen #Suomi.

– Ei ole mitään syytä epäillä, että tässä olisi tapahtunut mitään virheellistä. Pahoittelen ikävää kokemusta ja häiriöitä, tullin valvontajohtaja Sami Rakshiti puolestaan kommentoi Helsingin Sanomille.

VPS:n päävalmentaja Petri Vuorinen kertoo, että pysäytettyihin kuuluivat Steven Morrissey, Alain Richard Ebwelle, Xahne Reid, Momodou Sarr, Fabrice Gatambiye sekä Samba Sillah. Sillahilla, Sarrilla sekä Gatambiyellä on Suomen kansalaisuudet.

Muokkaus: Lisätty Sami Rakshitin kommentti ja pysäytettyjen nimet klo 14:53

Strandvall avautui Tullin työntekijöistä Twitterissä

Mikäli twiitti ei näy, voit katsoa sen tästä.

– – – – –

Katso myös: Video: Ward-Prowsen kaunis vapari aiheutti shokkitappion Tottenhamille

2 Kommentit

  1. TULLIN valvontajohtajan Sami Rakshitin mukaan laivalla oli tullin kohdehenkilö.”Hänet on haluttu tarkastukseen, ja häntä on etsitty. Meillä ei ole ollut kohdehenkilön kuvaa käytettävissä. Sen takia on selvitetty matkustusasiakirjoja, jotta löytäisimme kohdehenkilön”, Rakshit sanoi HS:lle.

    mahtaisiko olla kohdehenkilön ihonvärillä tekemistä sen sijaan, että kaikki tummat nyt vaan satuttiin tahallaan pysättämään ilman syytä? ihan näin niin kuin maalaisjärjellä ajateltuna… ja miten ihmessä sebastian osaa sanoa, menikö tullin toiminta putkeen vai ei?

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here