Sunnuntaina pelattu Birminghamin ja Aston Villan välinen Birminghamin derby sai dramaattisen käänteen, kun fani ryntäsi kentälle ja löi Jack Grealishia.

Tunteet kuumentanut välikohtaus sattui vain yhdeksän minuutin pelin jälkeen. Kentälle juosseen häirikön hyökkäyksen kohteeksi joutunut Jack Grealish on Birminghamissa syntynyt hyökkäyspään pelaaja, joka on edustanut koko uransa ajan Aston Villaa. Grealish toimii myös Aston Villan kapteenina.

Tapauksen jälkeen Grealishia lyönyt kannattaja jäi pelaajajoukon keskelle ja etenkin Aston Villan kokenut keskikenttäpelaaja Glenn Whelan vaikutti käyvän erityisen kuumana. Halpamaiseen temppuun sortunut kannattaja sen sijaan ei osoittanut katumuksen merkkejä, vaan lähetteli lentosuukkoja hymy huulillaan, kun turvamies raahasi häntä ulos kentältä.

Karmaiseva ja raukkaminen temppu tuomittiin välittömästi varsin jyrkästi sosiaalisessa mediassa.

– Linnaan, jalkapuuhun, sakot ja häätö Etelänavalle, Viasatin selostaja Tero Kainulainen jyrisi Twitterissä.

– Jessus sentään mikä tollo, samantien lusimaan ja pitkäksi aikaa, jääkiekon puolella meritoitunut Ismo Lehkonen säesti Kainulaista.

Englannin Mestaruussarjan keskikastiin kuuluvien joukkueiden välinen ottelu päättyi lopulta Aston Villan 0-1 voittoon. Ottelun ainoan maalin iski kuin kohtalon ivasta juuri Grealish, kun kellossa oli 67 minuuttia.