Italialais-hollantilaista tuplaa viikonlopuksi

Viikonloppu ja eurooppalaiset huippufutissarjat, siinäpä se puolitäydellinen viikonloppu Hasselpähkinänkuoressa. Huuhkajat ovat jo 99,32-prosenttisesti kisoissa, joten nyt on hyvä hetki keskittyä tovin ajan seurajoukkuedilkkailuun.

AC Milan – Lecce

Kyllä, AC Milan (13) vaihtoi alkukauden räkäposkimaisten otteiden seurauksena maajoukkuetauolla kutakuinkin odotetusti valmentajaa, ja nyt onkin maistukainen paikka pälyillä, miten rivit alkavat suoristua. Marco Giampaolon lähtö tuskin synnyttää faneissa minkäänlaisia tuntemuksia, mutta Stefano Piolin saapuminen varmasti jakaa mielipiteitä siinä missä sähköpaimeneen kuseminenkin.

Varmaa on se, että AC Milanilla on tällä hetkellä yksi suunta edetä, ja sunnuntaina jos koskaan joukkueella on oiva mahdollisuus kelkkaansa kääntää. On jännä nähdä, miten Pioli kokoonpanoja muokka. Ansaitsevatko esimerkiksi puoliheikosti vääntäneet Suso sekä Calhanoglu edelleen yhtä paljon peliaikaa? Joukkue pääsee otteluun hyvällä kokoonpanolla, joten hommeli on ns. suoritusta vaille valmis.

Milanin sunnuntainen vastustaja Lecce (18.) ei alkukauden muutamasta vierasvoitosta huolimatta ole juurikaan vakuutellut ja tuskinpa vakuuttelee sunnuntainakaan. Joukkue kaavailtiin kauden alussa putoajakandidaatiksi, enkä hirveän ymmyrkäisesti yllättyisi, mikäli ryhmä keväälle Seri B:n suuntaan matkaisi. Alakerta on heikko, enkä yläkertaakaan liian uhkaavana pitäisi. Keskikentän runkoveivari Andrea Tabanelli on sunnuntaisesta myräkästä sivussa, muuten joukkue pääsee koitokseen parhaimmillaan.

Pelivalinta

Mikäli joku kaipaa historian siipien puoliväsynyttä havinaa korvansa taakse, todettakoon tässä fakta, jonka mukaan Milan on voittanut kotinurmellaan joukkueiden kahdeksan viimeistä taistoa – seitsemän niistä vähintään kahdella maalilla. Maaottelutauko ja kotijoukkueen valmentajanvaihdos saapuivat Milanin näkökulmasta varmasti oikeaan aikaan, ja ihmettelisin suuresti, mikäli Piolin miehistö ei Leccestä kolmea pistettä taskuihin repisi. Aasialainen tasoitusveto Milan ah -1 kertoimella 1,64 kelpaa lapulle – itse asiassa meikäläisen papereissa kaikki lukeman 1,58 ylittävä kelpaa.

Lisää Serie A -kertoimia tästä.

Utrecht – PSV

Utrecht ja PSV ovat tottuneet keskenään maaleilla mässäilemään – viimeisestä kymmenestä keskinäisestä väännöstä yhdeksässä on päädytty yli 2,5 maalin lopputulemaan. Utrecht on mättänyt tämän kauden yhdeksässä ensimmäisessä riplailussa maaleja kutakuinkin kahden byyrin ottelukeskiarvolla, PSV:n vastaava lukema liikkuu peräti kolmessa.

PSV on työnnellyt häkkejä viimeisessä viidessä sarjamatsissaan peräti 17 kappaletta, eikä se maaleitta jää lauantainakaan. Utrecht on jäänyt maaleitta kotiottelussaan viimeksi huhtikuussa. Eindhovenilaisia vastaan joukkue on jäänyt kotinurmellaan maaleitta viimeisen 10 vuoden aikana ainoastaan kerran. PSV:n viimeisen parin kauden vierasottelut ovat suuntautuneet yli 2,5 maaliin 79-prosenttisesti, Utrechtin vastaava parin kauden kotiotteluprosentti on 56.

Joukkueilta löytyy tasoeroa, vaeltelevathan Ajax ja PSV loppujen lopuksi Hollannissa omalla polullaan. Kotietu luo lisää maaliodottamaa myös Utrechtin suuntaan, ja kun kokoonpanoissa ei mitään mullistavaa ole, kelpaa yli 2,5 maalista tarjottava, mutta sinällään rajoilla liikkuva kerroin 1,57 AC Milanin kaveriksi tuplaan.

Pelivalinnat:

AC Milan ah -1
Utrecht-PSV yli 2,5 maalia

Lapun yhteiskerroin: 2,57

Lisää futiskertoimia tästä.

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here