Veikkausliigajoukkueen kapteeni pelasti naisen hengen juhannuksena

KPV:n Veikkausliigajoukkueen kapteeni Ville Koskimaa oli mukana pelastamassa veden varaan joutunutta naista hukkumiselta juhannuksena.

Tilanne sai alkunsa, kun KPV:n kapteeninnauhaa kädessään kantava Ville Koskimaa oli yhdessä 9-vuotiaan poikansa kanssa ihailemassa veneitä Kokkolan satamassa. Kesken ihailun Koskimaa näki jotakin huolestuttavaa.

– Naisella oli kännykkä kädessä ja hän oli useamman promillen humalassa. En tiedä ihan tarkkaan, mitä tapahtui. Tajusin kuitenkin nopeasti, että nyt on hätä, sillä siinä paikassa on useampi metri vettä, Koskimaa kertoi Aamulehden haastattelussa.

Satama-altaan syvyyksiin rohkeasti hypännyt Koskimaa sai viime hetkellä otteen tajuntansa menettäneestä naisesta ja sai onnekseen vetoapua myös paikalliselta liikunnanopettajalta Juice Elolta, joka opettaa Keskipohjanmaan mukaan koulussa muun muassa hengenpelastusta.

– Sain kiskottua tukasta hänen päänsä pinnalle ja kuljetettua häntä muutaman metrin eteenpäin. Maihinnousupaikkaan oli kuitenkin matkaa varmaan 50 metriä. En olisi jaksanut millään yksin, mutta onneksi yksi kaveri hyppäsi avuksi. Onnistuimme yhdessä, Koskimaa kuvaili kauhunhetkiään.

Kesken pelastustilateen tajuntansa takaisin saaneen naisen matka jatkui vesiskootterikyydin jälkeen ambulanssilla hoidettavaksi sairaalaan. Tämän jälkeen Koskimaa ei ole kuullut hänen tilastaan mitään.

– – – – – – –

Katso myös: Video: El Salvadorin maalivahdin erikoiset heitot hämmentävät

 

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here