Egyptille tiedossa helpohko ilta

Egyptille uskaltaa povata helppoa iltaa tänään. Afrikan mestaruusturnauksessa vastaan asettuu Kongon demokraattinen tasavalta. Kotikisojaan pelaava Egypti on ehdoton ennakkosuosikki tulevaan otteluun.

Egyptin taival Afrikan mestaruusturnauksessa alkoi voitokkaasti. Mahmoud “Trezeguet” Hassan iski ottelun ainokaisen Zimbabwea vastaan ja pisteet jäivät faaraoille. Tilastojen valossa Egypti oli niskan päällä läpi ottelun. Vaikka ottelussa nähtiinkin vain yksi osuma, olisi lukemat voineet olla enemmänkin Egyptille. Joukkueen hyökkäys on laadukas ja kykenee tuottamaan vaarallisia paikkoja ykköstykki Mo Salahin johdolla.

Kongon demokraattinen tasavalta otti turnauksen avausottelussa kuokkaan Ugandalta luvuin 0-2. Vastus sen kuin kovenee, eikä omissa tule nolla pitämään tänään. Jotain kertoo jo se, että edelliseen kymmeneen otteluun Kongolla on yksi voitto. Hyökkäysvoimaa heiltäkin kuitenkin löytyy, sillä tontteja ovat rakentamassa Euroopan kentillä ihastuttaneet Cedric Bakambu ja Yannick Bolasie. Molempien joukkueiden maali voi olla tänään vetolapulla myös hyvä haku.

Egyptille on povattu turnauksessa mestaruutta. Historia Afrikan mestaruusturnauksessa on hyvä, sillä edelliset 26 ottelua tässä turnauksessa sisältävät vain yhden tappion. Se on hurja saldo, joka näkyy kertoimissa. Pelivalintaa lähdetään hakemaan maalinteosta. Jos Egypti pystyy luomaan maalipaikkoja samalla tavalla kuin avausottelussa, on Mo Salahille luvassa turnauksen avausosuma. Yksi maailman parhaita hyökkäyspään pelaajia avaa allekirjoittaneen arviossa maalinteon illan ottelussa.

Pelivalinta: Mo Salah tekee avausmaalin (3.75 @Coolbet)

LYÖ VETOA!

Lue myös: Veikkausliigajoukkueen kapteeni pelasti naisen hengen juhannuksena

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän