Video: El Salvadorin maalivahdin erikoiset heitot hämmentävät

El Salvadorin maalivahdin heitot hämmentävät parhaillaan käynnissä olevassa Gold Cupissa. Niitä on moitittu jopa epäkunnioittaviksi.

El Salvador on parhaillaan mukana Gold Cupinakin tunnetussa Copa de Oronissa, eli Pohjois- ja Keski-Amerikan mestaruusturnauksessa. Kahdesta ensimmäisestä ottelusta joukkueella on tilillään 0-0 tasapeli Jamaikan kanssa sekä 1-0 voitto Curacaosta.

Joukkueen ja koko turnauksen puhutuin pelaaja onkin ollut El Salvadorin maalivahti Henry Hernandez, vaan ei suinkaan torjuntojensa vuoksi.

Hernandez nimittäin esittää heittävänsä pallon kauas käsistään, vaikka todellisuudessa pallo ”lipsahtaakin” aivan toiseen suuntaan. Jokseenkin erikoiselta ja hölmöltä näyttävää heittotyyliä luultiin ensin sosiaalisessa mediassa vahingoksi ja mokaksi, mutta tyylin toistuessa on paljastunut kyseessä olevan niin sanottu ”Hernandezin erikoinen”.

– Se on kikka, jota olen käyttänyt jo kauan. Viimeksi se tallentui myös kameroille ja sitten tässä kävi näin, Hernandez kommentoi saamaansa huomiota.

Kaikkia Hernandezin omintakeinen tyyli ei suinkaan ole miellyttänyt, vaan jotkut ovat sosiaalisessa mediassa syyttäneet elsalvadorilaismaalivahdin syyllistyvän vasustajan pilkkaamiseen. Tämän väitteen CD Chalatenangon maalivahti kuitenkin tyrmää täysin.

– Ei se ole epäkunnioittavaa, vaan perustuu pelin olosuhteisiin. Siten saamme etua pallonhallintaan.

Hernandezin ansiota tai ei, mutta El Salvador on joka tapauksessa aloittanut Gold Cupin historiallisen hyvin, sillä sille saattaa riittää jopa tappio viimeisestä ottelusta jatkopaikkaan. 34-vuotias Hernandez itse puolestaan debytoi kotimaansa A-maajoukkueessa jo yli kymmenen vuotta sitten, mutta pelaa vasta nyt ensimmäisiä Gold Cupin otteluitaan.

El Salvadorin maalivahdin heitot hämmentävät

https://twitter.com/GoldCup/status/1142232626385838081?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1142232626385838081&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.suomifutis.com%2F2019%2F06%2Fkatso-itse-maalivahdin-hyvin-erikoiset-avausheitot-puhuttavat-maailmalla-ei-se-epakunnioittavaa-ole%2F

Mikäli video ei näy, voit katsoa sen TÄSTÄ.

– – – – – –

Video: Chilen kohupuolustaja kampitti kentälle juosseen katsojan!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here