Veikkausliiga-veskarin huikea alkukausi: Seitsemän matsia, kuusi nollapeliä!

Veikkausliiga-veskarin alkukausi on sujunut tilastojen valossa täysin käsittämättömässä lentokelissä, eikä merkkejä hyytymisestä näy.

Ilveksen maalivahti Mika Hilander on aloittanut kauden sensaatiomaisella tavalla. Seitsemässä ottelussa kokeneen 35-vuotiaan veräjänvartijan selän taakse on onnistuttu iskemään ainoastaan yksi maali, josta vastasi FC Hongan Juha Hakola viikko sitten pelatussa ottelussa.

Tamperelaislähtöisen maalivahdin huippuvire on hilannut myös Ilveksen upeaan lentoon, sillä joukkue majailee Veikkausliigan kärkipaikalla, vaikka se on pelannut ottelun muita kärkipään joukkueita vähemmän. Tuoreimman päänahan Ilves saalisti sunnuntaina, kun RoPS kaatui Rovaniemellä Tiemoko Fofanan maalilla lukemin 0-1.

Ilveksen selkeänä ykkösmaalivahtina tälläkin kaudella torjuva Hilander on kulkenut pitkän tien pirkanmaalaisen futiksen ytimessä. Junioriurallaan sekä Ilvestä että nokialaista Pyryä edustanut maalivahti on edustanut aikuisurallaan muun muassa NoPS:ia, Tampere Unitedia ja TPV:tä. Vuosina 2011-2013 hän puolestaan torjui KuPS:in maalilla.

Veikkausliiga-veskarin alkukausi on ollut käsittämätön

https://twitter.com/IlvesEdustus/status/1127632758740869120

Mikäli twiitti ei näy, voit katsoa sen myös TÄSTÄ.

– – – – – –

Katso myös: Kolme afrikkalaispelaajaa jakoivat Valioliigan maalikuninkuuden – ”Onko heillä kolme kenkää?”

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here