Seuralegenda jättää AS Roman – ura jatkuu edelleen!

AS Roman seuralegenda Daniele De Rossi jättää ikuisen kaupungin legendaarisen seuran lähes 18 vuoden yhteiselon jälkeen.

35-vuotias Daniele De Rossi on henkeen ja vereen AS Roman mies. Heinäkuussa 1983 Roomassa syntynyt keskikentän ikitaistelija on edustanut niin juniori- kuin aikuisurallaankin vain ja ainoastaan AS Roman organisaatiota. Nyt tuohon tulee kuitenkin muutos, sillä seuran virallisen Twitter-tilin mukaan De Rossi jättää Roman kauden päättävän Parma-ottelun jälkeen.

Uransa aikana huikaisevat 615 ottelua AS Roman paidassa pelannut De Rossi ei kuitenkaan päätä mittavaa uraansa, vaikka ajanjakso rakkaassa kasvattajaseurassa päättyykin parin viikon kuluttua. Uusi osoite ei ole vielä tiedossa, mutta kiivaampien huhujen mukaan ainakin Yhdysvaltojen MLS-liiga on yksi De Rossin vaihtoehdoista.

Italian maajoukkueessa vuoden 2006 maailmanmestarijoukkueeseen kuulunut De Rossi on pelannut kaikkiaan 117 ottelua, joissa hän on viimeistellyt 21 osumaa.

Seuralegenda De Rossi jättää AS Roman

Mikäli twiitti ei näy, voit katsoa sen myös tästä.

– – – – – – –

Katso myös: Lentävä hollantilainen päättää uransa – Robin van Persie lyö nappikset naulaan

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here