Vedonlyöntianalyysi illan MM-otteluun Kolumbia – Enganti

kroatia pelivihjeet vedonlyöntivihjeet Jalkapallon MM-kisat 2018 Jalkapallon MM-kisat vedonlyöntianalyysi vetovihje vetovihjeet veikkausvihjeet veikkausvihje brasilian vedonlyönti veikkausvihjeet videotuomari-vakuutus H-lohkossa G-lohkossa C-lohkossa ohko kisojen mm-futisvisa mm-kisojen vedonlyönti

Mm-kisoissa pelataan tänään viimeiset neljännesvälierät. Päiväpelissä kohtaavat Ruotsi ja Sveitsi. Illalla paikasta auringossa pelaavat Kolumbia ja Englanti. Tässä on Accuscore.comin vedonlyöntianalyysi ottelusta Kolumbia – Englanti.

Kolumbia – Enganti

MM-kisojen neljännesvälierät päätetään mielenkiintoisella ottelulla, joka käydään Kolumbian ja Englannin välillä. Onko jalkapallo palaamassa kotiin vai kampeaako ilman tähtipelaajansa otteluun lähtevä Kolumbia itselleen paikan puolivälieriin?

Kolumbia selviytyi lopulta lohkovoittajaksi kisojen tasaisimmasta H-lohkosta, vaikka joukkueen supertähti James Rodriguez kärsi loukkaantumisesta niin kisojen avauspelissä kuin viimeisessä ottelussa Senegalia vastaan. Jamesin pelaaminen Englantia vastaan on epävarmaa, mutta mikäli mies ei ottelua pysty pelaamaan se on iso miinus Kolumbian hyökkäyspelaamiselle.

Englannin maajoukkueeseen kohdistuvat toiveet ja odotukset ovat aina stratosfääreissä, mutta nyt joukkue on vastannut kannattajien sekä arvostelijoiden huutoon pelaten vakuuttavasti alkulohko-otteluissaan Panamaa ja Tunisiaa vastaan. Täytyy muistaa, että kumpikin näistä joukkueista on kisoihin osallistuneista maista niitä heikoimpia. Silti Englannin pelissä näkyi paljon asioita, joita sieltä on viime vuosina puuttunut. Muun muassa upeasti suunnitellut erikoistilannekuviot herättivät ihastusta katsojissa.

Kolumbian ja Englannin välisestä ottelusta on tulossa tasainen ja pudotuspelien teeman mukaisesti tarkka ottelu. Mitään Englannin maalijuhlaa tai Harry Kanen ilotulitusta ei kannata odottaa, vaikka Englanti suosikkina peliin lähteekin. Kolumbialla on todella laadukkaat ja isokokoiset keskuspuolustajat, jotka ovat vahvoilla myös erikoistilanteissa.

Vedonlyöntianalyysi

Accuscoren analyysin mukaan Englanti lähtee otteluun ennakkosuosikkina voittaen ottelun noin 39% todennäköisyydellä, tasapelin toteutuessa 29% todennäköisyydellä ja Kolumbian voiton todennäköisyys on siis noin 32%. Simulaatioissa joukkueiden todennäköisimmät maaliodotusarvot ovat Englannille 1.34 ja Kolumbialle 1.22 maalia. Ottelussa nähdään siis Accuscoren analyysin mukaan yhteensä noin 2.56 maalia.

Coolbetin kertoimissa Englanti on asetettu hieman suurempaan suosikkiasemaan, kun Englannin voitosta tarjotaan kerrointa 2.22, tasapelistä 3.10 ja Kolumbian voitosta 4.05. Coolbet arvioi ottelussa nähtävän yhteensä noin 2.00 maalia.

Accuscoren analyysin mukaan parhaat pelivalinnat otteluun Coolbetin kerroinvalikoimasta löytyvät Kolumbiaa suosivista pelimuodoista ja runsasmaalisuudesta. Coolbetin kertoimista kannattaa poimia mm. Kolumbian voitto varsinaisella peliajalla (rajakerroin 3.08*), Kolumbian voitto tasapeli-ei-vetoa -kohteessa (2.19*) ja Yli 2.5 maalia (2.19*).

Maalintekijäkertoimista kannattaa poimia joukkueiden mahdolliset rangaistuspotkujen laukojat, eli Harry Kane tekee ottelussa maalin (2.15*) ja Radamel Falcao tekee ottelussa maalin (2.73*).

*Pelivalintojen perässä suluissa oleva kerroin on Accuscoren analyysiin perustuva rajakerroin kyseiselle kohteelle. Jos Coolbetillä tarjolla oleva kerroin on rajakerrointa korkeampi – on pelivalinta Accuscoren näkemyksen mukaan odotusarvoltaan positiivinen eli pitkässä juoksussa tuottava sijoituskohde.

Tästä Coolbetin kertoimiin!

Lue myös: Ilmaisessa futisvisassa jaetaan tänäänkin satoja 10 € ilmaisvetoja.

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here