Joachim Löw sai synninpäästön – jatkaa Saksan päävalmentajana!

KAZAN, RUSSIA - JUNE 27: Head coach Joachim Loew of Germany looks dejected after the 2018 FIFA World Cup Russia group F match between Korea Republic and Germany at Kazan Arena on June 27, 2018 in Kazan, Russia. (Photo by TF-Images/Getty Images)

Saksan jalkapalloliitto vahvistaa, että päävalmentaja Joachim Löw saa jatkaa Saksan päävalmentajana MM-kisojen katastrofista huolimatta.

Liitto kertoo verkkosivuillaan, että Löw ilmaisi keskuteluissa halunsa jatkaa päävalmentajana ja nauttii tehtävässään edelleen täyttä luottamusta. Löwin jatkosopimuksesta kertovat jo aiemmin saksalaismediat Bild, Sport Bild ja Süddeutsche Zeitung.

Saksa lähti Venäjän MM-kisoihin hallitsevana mestarina, mutta joukkueen kisat päättyivät valtavaan pettymykseen, kun Die Mannschaft jäi alkulohkonsa hännille tappiolla Etelä-Korealle.

Löw korostaa, että surkeasta tuloksesta huolimatta hän on erittäin motivoitunut kokoamaan uuden maajoukkueen seuraaviin kansainvälisiin peleihin.

”Pettymykseni on edelleen valtava. Nyt olen kuitenkin täysin sitoutunut suunnittelemaan joukkueen jälleenrakennusta”, Löw vakuuttaa.

58-vuotias Löw on valmentanut Saksan maajoukkuetta vuodesta 2006.

Löw jatkaa Saksan päävalmenajana

Jos twiitti ei jostain syystä näy, voit katsoa sen TÄSTÄ.

Lisää uutisia: MM-kisat 2018

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here