Vedonlyöntianalyysi iltapäivän MM-otteluun Ruotsi – Sveitsi

kroatia pelivihjeet vedonlyöntivihjeet Jalkapallon MM-kisat 2018 Jalkapallon MM-kisat vedonlyöntianalyysi vetovihje vetovihjeet veikkausvihjeet veikkausvihje brasilian vedonlyönti veikkausvihjeet videotuomari-vakuutus H-lohkossa G-lohkossa C-lohkossa ohko kisojen mm-futisvisa mm-kisojen vedonlyönti

Mm-kisoissa pelataan tänään viimeiset neljännesvälierät. Päiväpelissä kohtaavat Ruotsi ja Sveitsi. Illalla paikasta auringossa pelaavat Kolumbia ja Englanti. Tässä on Accuscore.comin vedonlyöntianalyysi ottelusta Ruotsi – Sveitsi.

Ruotsi vs. Sveitsi

MM-kisojen neljännesvälierien viimeisen päivän käynnistää Ruotsin ja Sveitsin välinen kamppailu. Peli-identiteetiltään samankaltaiset joukkueet kamppailevat pääsystä seuraavalle kierrokselle, mutta kumpi onnistuu hyödyntämään tilaisuutensa?

Ruotsin uroteot alkoivat jo MM-kisojen karsinnoissa, kun se onnistui tiputtamaan sekä Hollannin että Italian ulos kisoista. Joukkueen otteet eivät alkulohkon kolmen ottelun perusteella ole hyytymässä, sillä se oli vaarallinen vastustaja kaikissa kolmessa ottelussaan. Viimeisen kierroksen 0-3 voitto Meksikosta varmisti lohkovoiton, kun Etelä-Korea nöyryytti hallitsevaa maailmanmestaria lohkon toisessa ottelussa.

Sveitsi jatkoi Ruotsin tavoin hyvin sujunutta karsintavaihettaan nappaamalla haastavan E-lohkon toisen sijan. Monissa ennakoissa lohkossa kolmanneksi jäänyt Serbia asetettiin Sveitsiä paremmaksi, mutta kokenut arvokisajoukkue pelasi jälleen itsensä mukaan pudotuspeleihin.  

Ruotsin ja Sveitsin kohtaamisesta on lupa odottaa vähämaalista ottelua, jossa kyttäillään toisen mahdollisia virheitä ja saumaa iskeä voittomaali. Kuten arvokisoissa yleensäkin erikoistilanteet ovat isossa roolissa, mutta tässä ottelussa ne korostuvat entisestään. Sveitsin pallollinen osaaminen on luokkaa parempaa, mutta Ruotsi on todistanut olevansa mukavuusalueellaan omaa boksiaan puolustaessa ja vastaiskupaikkoja odotellessa.

Vedonlyöntianalyysi

Accuscoren analyysin mukaan Sveitsi lähtee otteluun äärimmäisen niukkana ennakkosuosikkina voittaen ottelun noin 34% todennäköisyydellä, tasapelin toteutuessa 34% todennäköisyydellä ja Ruotsin voittoon ottelu päättyy noin 33% todennäköisyydellä. Simulaatioissa joukkueiden todennäköisimmät maaliodotusarvot ovat Sveitsille 0.94 ja Ruotsille 0.89 maalia. Ottelussa nähdään siis Accuscoren analyysin mukaan yhteensä noin 1.83 maalia.

Coolbetin kertoimissa Sveitsi on asetettu hieman tätä suurempaan suosikkiasemaan, mutta ero on hyvin marginaalinen. Sveitsin voitosta tarjotaan kerrointa 2.77, tasapelistä 2.88 ja Ruotsin voitosta 3.20. Coolbetin arvioi ottelussa nähtävän yhteensä noin 2.10 maalia.

Accuscoren analyysin mukaan parhaat pelivalinnat otteluun Coolbetin kerroinvalikoimasta löytyvät Ruotsia suosivista pelimuodoista ja vähämaalisuudesta. Coolbetin kertoimista kannattaa poimia mm. Ruotsin voitto varsinaisella peliajalla (rajakerroin 3.15*), Ruotsin voitto tasapeli-ei-vetoa -kohteessa (2.07*) ja Alle 2.5 maalia (1.37*).

Maalintekijäkertoimista ei odotusarvoltaan näin vähämaaliseen otteluun löydy pelattavaa.

*Pelivalintojen perässä suluissa oleva kerroin on Accuscoren analyysiin perustuva rajakerroin kyseiselle kohteelle. Jos Coolbetillä tarjolla oleva kerroin on rajakerrointa korkeampi – on pelivalinta Accuscoren näkemyksen mukaan odotusarvoltaan positiivinen eli pitkässä juoksussa tuottava sijoituskohde.

Tästä Coolbetin kertoimiin!

Lue myös: Ilmainen MM-kisakilpailu, josta voi voittaa tuhansia euroja.

Edellinen artikkeliKolumbia – Englanti: Harry Kanen maalilla rahat takaisin yli 13-kertaisena!
Seuraava artikkeliVedonlyöntianalyysi illan MM-otteluun Kolumbia – Enganti

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän