Vanginvartija, venemekaanikko ja puuseppä – Tanskan amatöörijoukkue ei ammattilaisilla juhli

Tanskan amatöörijoukkue taisteli upeasti Slovakiaa vastaan pelatussa harjoitusottelussa, kärsien vain 3-0 tappion. 

Bratislavan keskiviikkoillassa pelattiin Slovakian ja Tanskan välinen ystävyysottelu, joka oli kaukana normaalista. Christian Erikseniä, Kasper Schmeichelia, Andreas Christensenia tai Simon Kjaeria ei näkynyt mailla eikä halmeilla, kiitos Tanskan jalkapalloliitto DBU:n ja miesten jalkapallomaajoukkueen välisen riidan (uutinen).

Euroopan kentillä miljoonia tienaavien tähtipelaajien sijaan Tanskan joukkue koostui paikallisista alasarja- ja futsalpelaajista, jotka voivat vain uneksia jalkapalloammattilaisuudesta.

Sosiaalisessa mediasssa julkaistun joukkuekuvan perusteella joukkueeseen mahtui niin vanginvartija, venemekaanikko, puuseppä, opiskelija, myyntikonsultantti kuin jonkin sortin YouTube-ammattilainenkin.

Vaikka Slovakia juoksutti kentälle Marek Hamsikin ja Martin Skrtelin tapaisia nimimiehiä, ei ottelusta tullut ennakko-odotusten mukaista ylikävelyä. Slovakian 3-0 voittoon päättyneessä ottelussa Tanskan ”varjomaajoukkue” sai luotua kaikkiaan kuusi maalintekopaikkaa, ja voitti 94 kaksinkamppailusta komeat 44.

Ottelun maaliesta vastasivat Albert Rusnak sekä Adam Nemec, jonka lisäksi yksi maali merkittiin Tanskan omaksi maaliksi.

Tanskan amatöörijoukkue koostui tavallisista työläisistä

Mikäli twiitti ei näy, voit katsoa sen tästä.

—–

Mikäli video ei näy, voit katsoa sen tästä.

——

Lue myös: Tanskassa kuouhuu – Futsaljoukkueella Kansojen liigaan?

Edellinen artikkeliVAR testikäytössä Valioliigan seuraavalla kierroksella 15. syyskuuta
Seuraava artikkeliVideo: Ranskassa sikailtiin – Kylian Mbappelle suora punainen ja pelikieltoa

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän