Video: Ranskassa sikailtiin – Kylian Mbappelle suora punainen ja pelikieltoa

Viime lauantaina pelatun PSG:n ja Nimesin välisen ottelun tapahtumat johtivat siihen, että Mbappelle ja Teji Savanierille tuomittiin pelikieltoa.

Ranskassa runsaasti puhuttaneet tapahtumat saivat alkunsa, kun Nimesin ranskalaishyökkääjä Savanier taklasi kesällä maailmanmestaruutta juhlinutta Mbappea pian Edinson Cavanin viimeistelemän 4-2 maalin jälkeen.

Tilanteesta tulistunut Mbappe nousi nopeasti ylös pienen kieriskelyn jälkeen, ja hyökkäsi rajusti kohti Savanieria. Hetken tönimisen ja välien selvittelyn jälkeen ottelun päätuomari passitti molemmat pelaajat ennenaikaiseen suihkuun punaisen kortin myötä.

Ottelun jälkipyykki sai virallisen päätöksensä tänään, kun Savanierille tuomittiin peräti viiden ottelun pelikielto, Mbappen selvitessä kolmen ottelun huililla.

Molemmat ”rikolliset” onnistuivat myös tehojen muodossa, kun Savanier iski Nimesin 2-2 tasoitusmaalin pilkulta ja Mbappe viimeisteli voittomaalin pariisilaisten 4-2 voittoon päättyneessä ottelussa.

Mbappelle ja Savanierille tuomittiin pelikieltoa lauantain kahakasta

Mikäli video ei näy, voit katsoa sen myös tästä.

—–

Lue myös: Vanginvartija, venemekaanikko ja puuseppä – Tanskan amatöörijoukkue ei ammattilaisilla juhli

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here