UEL puolivälierät: Eintracht Frankfurt – FC Barcelona

Eurooppa-liigan pudotuspeleissä ollaan edetty puolivälieriin ja tämän kattauksen kiinnostavin pari löytyy allekirjoittaneen silmään Waldstadionilta.

Klo 22:00 alkava kamppailu pitäisi olla vierailijoiden heiniä, ainakin jos markkinalta kysytään. Kerroinasetelma 4.80 – 4.00 – 1.75 osoittaa joukkueiden laatueron, johon toki myös viime aikojen vire antaa oman mausteensa. Barcelona on kulkenut ilman tappioita edelliset 13 ottelua ja Xavi on saanut joukkueen ihan eri tasolle, mitä syyskaudella nähtiin.

Kokoonpanojen puolesta Eintracht pääsee ihanneavauksella liikkeelle, kuten edelliskierroksella Betisiä vastaan. Barcan tilanne ei ole ihan niin hyvä kuin kotijoukkueella, mutta materiaalin laajuus pelastaa paljon. Tammikuun siirtoikkunassa saadut vahvistukset ovat paljon vartijana.

Läpihuutojuttuna en kuitenkaan tätä ensimmäistä osaa missään nimessä pidä. Barcelonan ei todelakaan tarvitse riskien kautta lähteä voittoa hakemaan, sillä ratkaisu jäänee toiseen osaan Camp Noulla. Pelivalinta kohdistuukin alhaiseen maalimäärään, jota on totuttu Eintrachtin matseissa näkemään. Edelliset kaksi peliä Bundesliigassa joukkue on vetänyt maalittomina tasapeleinä ja tänäänkin puolustus on valttia.

Pelivihje: Ottelussa alle 2.5 maalia (2.17)

Edellinen artikkeliKarim Benzema teki hattutempun Stamford Bridgellä Mestarien liigassa
Seuraava artikkeliIdeaa Saksaan ja Espanjaan

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän