Karim Benzema teki hattutempun Stamford Bridgellä Mestarien liigassa

Mestarien liigan puolivälierät jatkuivat keskiviikkona. Ranskalaistähti Karim Benzema oli hurjalla pelipäällä Lontoossa.

Real Madrid kaatoi vieraskentällä Chelsean numeroin 1-3 (1-2) Mestarien liigan puolivälierien ensimmäisessä osaottelussa keskiviikkoiltana. Illan tähti Stamfoed Bridgellä oli vieraiden Karim Benzema.

34-vuotias ranskalaishyökkääjä viimeisteli 21. minuutilla ja heti perään 24. minuutilla, ja yhtäkkiä Real oli 0-2-johdossa. Chelsean saksalaishyökkääjä Kai Havertz kavensi avausjakson lopussa.

Benzema kruunasi mahtavan iltansa toisen jakson alussa tekemällä loppunumeroiksi 1-3. Hattutemppu samalla siihen! Joukkueiden toinen kohtaaminen on Madridissa heti tulevana tiistaina.

Chelsean reppu on heilunut viime päivinä tiuhaan tahtiin, sillä viikonloppuna joukkue hävisi kotonaan Valioliigan sarjanousija Brentfordille numeroin 1-4.