Ideaa Saksaan ja Espanjaan


Viikonloppuna taas väännetään. Erinäiset kikkailijaosastot lähtevät otteluihin erilaista lähtökohdista, joista ammennan ideaa omiin valintoihini.

Villarreal – Athletic Bilbao

Villarrealin leirissä elellään varsin mielenkiintoisia aikoja, kun ensi viikolla edessä odottaa seuran tämän kauden suurin ottelu Bayern Münchenin vieraana. Kotinurmella kikkailtu 1-0 voitto löi myös allekirjoittaneen ällikällä, ja voittolukemat olisivat pelitapahtumien valossa voineet olleet suuremmatkin. Kyseessä oli huikea venyminen Emeryn ryhmältä, jonka viime aikojen otteet kotoisessa sarjassa ovat jättäneet paljon toivomisen varaa. 

Ottelu Athletic Bilbaota vastaan ei voisi osua pahempaan väliin, sillä on sanomattakin selvää, että keskittyminen on vähintäänkin puolimalkaisesti jo ensi viikon Mestarien liigassa. Kierrätystä ja avainpelaajien säästelyä varmasti tullaan näkemään, varmuudella sivussa lojuvat Pau Torres sekä Alberto Moreno

Sarjakasi Athletic Bilbao pääsee lauantaiseen myräkkään pisteen edellä jolkottelevaa sarjaseiskaa vastaan melkolailla parhaalla miehistöllä, ja nyt jos koskaan on Marcelinon miehistöllä oiva tilaisuus haastaa isäntänsä. Lähden itse vähintään tasapelistä liikkeelle. 

Bochum – Bayer Leverkusen

Bayer Leverkusenin eurotaival on Atalanta-kohtaamisten jälkeen tämän kauden osalta taputeltu, joten nyt voidaan rauhassa keskittyä sarjakakkosen Dortmundin jahtaamiseen. Bochum ei ole kotonaan pelkkä suupala – onnistuihan isäntä körmyyttämään tovi sitten Bayern Müncheniäkin 4-2 lukemin.

Leverkusenin yläkerran syömähammas Patrick Schick on toipunut jälleen pelikuntoon, ja mies sai jo minuutteja edellisessä voitokkaassa ottelussa Hertha Berliniä vastaan. Sunnuntaina maalinsylkijä saatetaan hyvinkin nähdä jo avauksessa. Sivussa avainmiehistä lienevät seitsemän maalia tämän kauden sarjassa viimeistellyt Florian Wirtz sekä puolustaja Jeremie Frimpong

Leverkusenin yläkerta uhkuu tulivoimaa, mutta kun omassakin päässä on vieraissa säännöllisesti helissyt, tulee ilman suurempia poissaolohuolia matsiin lähtevä Bochum varmasti saamaan omat mahdollisuutensa. Leverkusenin tämän kauden vieraspeleissä on syljetty maaleja keskimäärin 3,9 per peli, enkä tätäkään vääntöä ihan vähämaalisena näe. 

Pelivalinnat: 

Athletic Bilbao eh +1, kerroin 1,62
Bochum-Bayer Leverkusen yli 2,5 maalia, kerroin 1,58

Kertoimet ovat kirjoitushetken kertoimia ja saattavat muuttua. 

Edellinen artikkeliUEL puolivälierät: Eintracht Frankfurt – FC Barcelona
Seuraava artikkeliVideo: FC Honka syötteli häikäisevän koulumaalin – Haka-puolustus ihan kahvilla

1 kommentti

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän