Turkki jatkaa vakuuttavaa kotirekordiaan EM-karsinnoissa

Turkki jatkaa vakuuttavaa kotirekordiaan EM-karsinnoissa, kun Islanti matkaa vieraaksi Türk Telekom Stadionille. Turkki varmistaisi tasapelillä myös paikkansa ensi kesän kisoihin. Täten Islanti saisi kyllä venyä melkoiseen ihmeeseen, jos se mielii vielä elätellä toiveita kisoista.

H-lohkossa alkaa olla pöytä katettuna jatkopaikkojen suhteen. Turkki ja Ranska ovat lohkon kärkikaksikkona 19 pisteellä, mutta Islanti kamppailee vielä mahdollisesta paikasta neljän pisteen takana. Ne haaveet voidaan kuitenkin mitä todennäköisimmin haudata, sillä Turkki on ehdoton ennakkosuosikki tähän matsiin.

Näiden joukkueiden edellinen keskinäinen nähtiin luonnollisesti näissä karsinnoissa. Tällöin Rostov-toppari Ragnar Sigurdssonin kaksi maalia siivittivät Islannille 2-1 kotivoiton. Kyseinen tappio onkin Turkin ainoa pisteetön matsi näissä karsinnoissa.

Odotuksissa on se, että Turkki kaappaa pallonhallinnan itselleen ensimmäisestä pillinvihellyksestä lähtien. Islanti joutuu turvautumaan vastahyökkäyksiin ja erikoistilanteisiin, jotka ovat varmasti kotijoukkueen valmentajan Şenol Güneşin tiedossa. Islanti ei ole näissä karsinnoissa maaleilla päässyt mässäilemään, joka antaa omaa kuvansa joukkueen vaikeuksista hyökkäyspäässä.

Pelivihjeessä haetaan jatkumoa Turkin loistavalle kotirekordille. Turkkilaiset ovat pelanneet neljä kotiottelua, joissa se ei ole päästänyt vielä maaliakaan. Kolme voittoa, yksi tasapeli ja oma pää puhtaana kertoo siitä, kuinka vahva joukkue Turkki kotonaan on. Tänään vahva usko kotivoittoon ja siihen, että vierailijat jäävät nollille. Myös alle 2.5 maalia tähän matsiin kertoimella 1.80 on varmasti hyvä kohde.

Pelivihje: Islanti ei tee maalia (2.25 @Coolbet)

LYÖ VETOA!

Tsekkaa myös: Kamppiin avataan viikonlopuksi Norwichin pop up -kauppa

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here