Kamppiin avataan viikonlopuksi Norwichin pop up -kauppa

Kamppiin avataan perjantain ja lauantain ajaksi Valioliigassa pelaavan Norwichin fanikauppa, josta voi ostaa mm. Teemu Pukin fanituotteita.

Suomalainen peliyhtiö Seriously, tai tarkemmin sanottuna heidän tekemänsä Best Fiends -peli on Norwichin yhteistyökumppani. Best Fiends näkyy muun muassa Norwichin pelipaidan hihassa.

Nyt Norwich ja Best Fiends ovat käynnistäneet ”We Believe in The Huuhkajat” nimisen projektin, jossa kuvataan dokumenttielokuvaa Huuhkajien mahdollisesti historiallisista hetkistä kuluvalla viikolla. Dokumentin päätähtenä on luonnollisesti Huuhkajien ja Norwichin maalitykki Teemu Pukki. Dokumentissa seurataan Pukin ja A-maajoukkueen tekemisen lisäksi myös yleisesti suomalaista elämänmenoa. Dokumentti on tarkoitus julkaista joulun alla.

Norwich järjestää perjantaisen Suomen ja Liechtensteinin välisen ottelun jälkeen virallisen Pukki Partyn Helsingin Apollossa, jonka lisäksi kauppakeskus Kamppiin avataan perjantain ja lauantain ajaksi Norwcihin pop up -liike, josta voi ostaa englantilaisseuran fanituotteita.

Apollon Pukki Partyssä puolestaan myydään muun muassa keltaisia kanarianlintu-cocktaileja, vapautetaan ilmoille 400 puhallettua kanarianlintua sekä heijastetaan seinille jatkuvalla syötöllä Pukin Norwichille iskemiä maaleja. Norwich järjestää myös Telia 5G Areenan lähettyville 500 hengen kisakatsomon, jossa ottelua voi seurata screeniltä.

Pelkkää juhlaa Huuhkajien viikko ei kuitenkaan toistaiseksi ole ollut, sillä vasta hiljattain vakavasta loukkaantumisesta toipunut Joel Pohjanpalo loukkasi nilkkansa tiistain harjoituksissa Talin jalkapallohallissa.

Kamppiin avataan Norwcihin Pop Up -liike

https://twitter.com/NorwichCityFC/status/1193952474937405440

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen tästä.

 

 

 

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän