Kaikkien aikojen kisastudio – Huuhkajat-aiheista ohjelmaa klo 07:15 alkaen!

Kaikkien aikojen kisastudio pyörähtää käyntiin Viasat Jalkapallo -kanavalla ja Viaplayssä, kun kello lyö 07:15 perjantaiaamuna. 

Huuhkajilla on huomenna edessään historiallinen päivä. Voittamalla Liechtensteinin klo 19:00 alkavassa ottelussa Suomi varmistaisi paikan ensi kesän EM-lopputurnaukseen, joka olisi Huuhkajille sen historian ensimmäinen arvokisapaikka. Ei siis ole mikään ihme, että ottelun ympärille ollaan rakennettu jos jonkinmoista oheistapahtumaa ja härpäkettä.

Mahtavaan Huuhkajat-buumiin on lähtenyt mukaan myös ottelut suorana lähetyksenä näyttävä Viasat, joka näyttää Jalkapallo-kanavallaan ja suoratoistopalvelu Viaplayssä koko perjantain ajan Huuhkajat-aiheista ohjelmaa. Itse livestudiokin alkaa jo kello 16:00, eli hulppeat kolme tuntia ennen ottelun alkua! Päivän aikana päästään seuraamaan muun muassa Huuhkajien bussia, kannattajien marssia, Kansalaistorin hulinaa sekä VIP-vieraita.

Asiasta kertoi Twitterissä Viasatin Suomen osaston jalkapallopäällikkö Antti Salo, joka uskalsi luvata kisastudion olevan ”kaikkien aikojen kisastudio”.

– Luvassa on kaikkien aikojen kisastudio. Sen uskallan luvata ihan pukkina. Studiossa Pasi Rautiainen, Mika ”Mikuli” Kottila, Keke Armstrong, Jukka Rönkä, Ville Klinga ja Panu Markkanen. Ville Kuusinen selostaa. Pitkiä päiviä, mutta nyt on mukava paiskia hommia meidän huipputekijöiden kanssa, Salo twiittasi tiistaina asianmukaisen #huuhkajat kera.

Viasat Jalkapallon, Vialplayn ja Viafreen lisäksi historiallista ottelua voi seurata suorana lähetyksenä myös Nelosella, jossa lähetys käynnistyy klo 18:00. Ja mikäli television ääressä jännittäminen ei riitä, voi ottelua seurata myös useammassa eri ulkoilmatapahtumassa, joita järjestetään muun muassa Helsingin Kansalaistorilla, Turun Hämähäkkitontilla sekä Tampereen Keskustorilla.

Huuhkajat-hulinaan osallistuu vahvasti myös maalitykki Teemu Pukin seurajoukkue Norwich. Norwich järjestää Telia 5G Areenan lähettyville 500 ihmisen ulkoilmatapahtuman, jossa ottelua voi seurata sekä viralliset Pukki Partyt ottelun jälkeen Apollossa. Lisäksi Norwic avaa oman Pop Up -myymälän perjantain ja lauantain ajaksi kauppakeskus Kamppiin.

Kaikkien aikojen kisastudio nähään perjantaina

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän