Tuplaus tällä erää tulille Superettanin siivittämänä

Tuplaus-kampanja viritellään tällä erää tulille Superettanin siivittämänä, kun maanantain ainokaisessa kohtaavat Västerås SK ja Brage.

Coolbet: Parhaat kertoimet ja kampanjat!

Tuplaus-kilpailussa pelaajan tarkoituksena on tuplata aloituspanoksensa (5-20€) maanantaista sunnuntaihin, eli seitsemän päivän ajan. Mikäli tämä onnistuu, pääsee pelaaja omien voittojensa lisäksi käsiksi vähintään 5000€ jackpotiin!

Tuplauksen startti hoidetaan tällä kertaa sinkkukohteella. Luottoa piisaa Västeråsin iskukykyyn, sillä Västmanlandin ylpeys on startannut kautensa varsin mukavasti. Seitsemään otteluun omiin on uponnut vain neljä maalia, mutta myös oman maalinteon kanssa on ollut tehottomuutta. Kuitenkin, Västerås on hävinnyt vain yhden kamppailun, GAISille.

Pelimerkit isketäänkin siis kotijoukkueelle. Bragen alkanut sesonki on ollut sanalla sanoen surkea. Seitsemästä ottelusta viisi pistettä ja vain neljä tehtyä maalia kuvaavat paljon joukkueen tekemistä. Kotivoiton kerroin riittää single-vetonakin tuplattavaksi ja sehän kelpuutetaan mielellään.

TUPLAUKSEEN!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here